Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženáča (30) zlákala záhadná blondínka do sauny: Zobudil sa na druhý deň a bez semenníkov!

Dmitrij sa zobudil bez semenníkov
Dmitrij sa zobudil bez semenníkov (Zdroj: Life News)

MOSKVA - Mladý ruský herec nedávno prežil najhoršiu noc svojho života. Po večeri strávenom s príťažlivou blondínkou sa totiž zobudil bez semenníkov. Polícia sa domnieva, že sa stal obeťou obchodníkov s ľudskými orgánmi.

Tridsaťročný Dmitrij Nikolaev po odohraní predstavenia v jednom z moskovských divadiel zašiel do baru na drink. Tam sa zoznámil s mladou peknou blondínkou, ktorá s ním flirtovala a po chvíli navrhla, aby zašli do sauny. Hoci je mladík ženatý, neodolal pokušeniu a súhlasil. V saune si dali pivo, bozkávali sa a odvtedy si už na nič nepamätá.

Dmitrij sa zobudil na druhý deň ráno na autobusovej zastávke, s krvou na nohaviciach, pričom okamžite pocítil silnú bolesť. Po prevoze do nemocnice mu lekári povedali, že "mu niekto odstránil semenníky, a že to bolo vykonané odborne, čiže to musel byť niekto s medicínskym vzdelaním".

Ženáča (30) zlákala záhadná
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Life News)

Polícia už prípad vyšetruje, uviedol ruský spravodajský portál Life News. Podľa informácií vyšetrovateľov za tým stojí gang priekupníkov s orgánmi na čiernom trhu. Nikolaeva zrejme nadrogovali neznámou látkou, ktorú mu neznáma žena vsypala do piva. Ako svojej manželke vysvetlil, že prišiel o pohlavné orgány, už nie je známe.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu