Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chlapec (5) totálne zaskočil rodičov: Po jeho spovedi sa nezmohli na slovo!

Luke bol v raj v minulom živote ženou Zobraziť galériu (3)
Luke bol v raj v minulom živote ženou (Zdroj: Fox8)

CINCINNATI - Len päťročný chlapec z amerického štátu Ohio poriadne šokoval svojich rodičov, keď im povedal, že si spomína na svoj minulý život. Vraj v ňom bol mladou černoškou, ktorá zahynula pri požiari. Potom sa reinkarnoval na súčasnú podobu.

Luke Ruehlman zo Cincinnati si vo svojich dvoch rokoch začal spomínať na svoje údajné alter ego. Najprv len všetky veci pomenovával menom Pam a keď sa ho mama spýtala, kto to je, povedal, že žena, ktorou kedysi bol. Tvrdil, že v minulom živote bol tridsaťročnou Afroameričankou, žil v Chicagu a v roku 1993 vyskočil z horiacej budovy a zahynul. "Hovorieval, "keď som bola malá, mala som čierne vlasy a nosila som náušnice"," povedala mama Erika stanici Fox8.

Chlapec (5) totálne zaskočil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fox8)

Chlapec si taktiež pamätá celý proces reinkarnácie. Vraj keď Pam zomrela, bol poslaný späť na zem. "Išiel som do neba, videl som Boha, ten ma poslal späť dolu a potom som sa zobudil ako dieťa, ktoré ste pomenovali Luke."

Chlapec (5) totálne zaskočil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fox8)

Erike to nedalo a začala pátrať po tom, či takáto Pam niekedy existovala. Nakoniec sa jej podarilo nájsť článok o Pamele Robinsonovej, ktorá v roku 1993 zahynula pri požiari hotela Paxton v Chicagu. Lukovi potom ukázali niekoľko obrázkov mladých černošiek, z ktorých jedna bola Pam. Chlapec  sa o tom nemal ako dozvedieť, čo dodáva jeho príbehu na dôveryhodnosti.

To matke stačilo na to, aby kontaktovala Robinsonovej rodinu. Tá jej povedala viac o tom, aká Pam bola a Erika na základe toho zistila, že má s Lukom veľa spoločných vlastností. Obaja napríklad milujú Stevieho Wondera a hru na klávesoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu