Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská záhada v národnom parku: Muž tvrdí, že nakrútil štyri legendárne monštrá!

Yeti alebo len skupinka návštevníkov?
Yeti alebo len skupinka návštevníkov? (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Návštevník Yellowstonského národného parku je presvedčený, že sa mu podarilo nakrútiť legendárnu príšeru. Podobných vyhlásení tu už bolo neúrekom, no teraz sa zdá, že by to mohla byť naozaj pravda. Má to dokazovať veľavravné video.

Yellowstonský národný park sa rozprestiera na území troch amerických štátov a je jedným z najväčších nedotknutých prírodných ekosystémov na Zemi. Žije tu mnoho vzácnych druhov zvierat, medzi inými aj bizón. Práve toho si chcel nedávno nakrútiť na video jeden návštevník. Lenže okrem neho zachytil aj niečo iné. Štyri neznáme postavy, ktoré autor záberov považuje za mýtické stvorenie prezývané bigfoot. Rovnaký názor zdieľa aj odborník, ktorému poskytol video na analýzu.

Yeti v Yellowstone

"Je možné, že sme stali svedkami niečoho, čo tu je už od nepamäti," okomentoval zábery užívateľ, ktorý ich zverejnil na Youtube. Skeptici nesúhlasia a tvrdia, že pokojne mohlo ísť o skupinku lyžiarov, zamestnancov parku alebo jednoducho mužov prezlečených za gorily.

Zmienka o existencii bigfoofa ci yetiho sa prvýkrát objavila pred takmer sto rokmi. Doteraz ale nikto nepredložil nespochybniteľný dôkaz o tom, že takýto druh sa naozaj pohybuje po našej planéte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu