Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tento atletický muž (29) má vo veciach jasno: Chce predať to najcennejšie!

Seb Ciercies Zobraziť galériu (2)
Seb Ciercies (Zdroj: YouTube)

BRASOV – Zadlžený Rumun, ktorý celý život nemá šťastie v láske, sa rozhodol riešiť svoju situáciu naozaj radikálne. Do novín napísal inzerát, z ktorého sa teraz smeje celá planéta. Nie som Brad Pitt, ale mám skvelé telo, vyhlásil!

„Muž, 29, Brasov. Atletický s tmavo tónovanými vlasmi. Chcem predať svoje panenstvo. Cena: 850 eur. Transport nie je v cene.“ Tak znel inzerát mladého muža, ktorý stratil ilúzie o láske. Nenaznačil však, či má byť kupujúcim žena alebo muž. Na jeho veľké prekvapenie sa mu však nikto neozval. „Nerozumiem tomu. Som dobre vyzerajúci chlapík so skvelou postavou. Myslel som si, že by mi niekto mohol ponúknuť ešte viac,“ žalostil.

„Som zdravý, nie som síce Brad Pitt, ale nie som škaredý. Môjmu svedomiu neurobilo veľmi dobre, že ma odmietol každý na svete,“ komentoval Seb Ciercies, ktorý celý život tvrdo pracoval na poli, čo sa odrazilo na jeho krásnej postave, uviedol Daily Mail. „Myslel som si, že ľudia by ho mohli chcieť vyskúšať,“ povedal o svojom tele sklamaný Rumun.

Tento atletický muž (29)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu