Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lahodná cesta okolo sveta!

Lahodná cesta okolo sveta! Zobraziť galériu (7)
Lahodná cesta okolo sveta! (Zdroj: Incheba EXPO)

Cestovanie a gastronómia v jednom – prestížne veľtrhy ITF Slovakiatour a Danubius Gastro v bratislavskej Inchebe sú v plnom prúde.

Až do nedele na vás na výstavisku čaká atmosféra blízkych aj vzdialených krajín i závan exotiky. Pod jednou strechou môžete porovnať ponuky cestovných kancelárií, ale aj expozícií jednotlivých regiónov a krajín. Hlavným partnerom veľtrhu ITF Slovakiatour je Moravskosliezsky kraj. Tento rok sa návštevníkom predstavuje v unikátnej hokejovej expozícii, kde poskytne všetky informácie o Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2015, ktoré sa o niekoľko mesiacov uskutočnia v Českej republike.

 

Milovníkov dobrého jedla, vína a kávy zasa poteší veľtrh gastronómie Danubius Gastro, ktorý je prehliadkou gastronomických trendov, nových i exotických potravín, tradičných jedál, kuchárskych, pekárskych aj cukrárskych postupov, ale aj vybavenia do reštaurácií, gastronomických prevádzok a do hotelov.

 

Aktuálny ročník Danubius Gastro prináša zaujímavú novinku. Úlohy hlavného partnera veľtrhu sa zhostil Kaufland, ktorý si pre návštevníkov prichystal prvú predajňu s výhradne slovenskými výrobkami. Presvedčte sa o tom, že doma máme kvalitu! Explózia farieb a chutí na vás čaká aj počas barmanských súťaží a vôňa kávy sa výstaviskom šíri z Majstrovstiev Slovenska BARISTA 2015. Sprievodný program je skutočne bohatý a pestrý! Prijmite pozvanie na cestu okolo sveta, ktorá dobre chutí! Až do nedele na veľtrhoch cestovania a gastronómie ITF Slovakiatour a Danubius Gastro v Inchebe. Viac na www.incheba.sk.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu