Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slušáci, nepozerajte sa: Stavajú sexpark, budete si v ňom môcť zajazdiť na ...!

Jeju Loveland v Južnej Kórei
Jeju Loveland v Južnej Kórei (Zdroj: YouTube)

TAINAN - Tak tomu sa hovorí vedieť, ako zaujať pozornosť turistov! Na Taiwane už onedlho vyrastie zábavný park, v ktorom nepôjde o nič iné než sex. Bude plný veľavravných sôch a iných atrakcií. Vedľa neho postavia hotel pre páry, ktoré budú chcieť to, čo videli, premeniť na činy.

Predstavitela Taiwanu chcú podporiť turizmus a to tak, že na juhu krajiny vybudujú sexpark. Inšpirovali sa pri tom podobným zariadením s názvom Jeju Loveland v Južnej Kórei. Ten taiwanský sa volá Romantic Boulevard a jeho hlavnou časťou bude záhrada plná sôch penisov, napríklad mamutích, ale nebudú chýbať ani sochy znázorňujúce sex ľudí a zvierat. Páry si v nej budú môcť spraviť aj svadobné fotky. Snáď nie hneď vedľa gigantických penisov.

Pár metrov od parku by mal stáť hotel ponúkajúci ubytovanie návštevníkom, ktorých prechádzka po Romantic Boulevard tak nabudila, že už to nevydržia domov. "Chceme, aby sa ľudia zamilovali do Taiwanu a takisto aby sa v Taiwane zamilovali," povedal zástupca riaditeľa miestnej turistickej kancelárie Shih Chao-hui. Prípadných odporcov, ktorí sa budú nad erotickým parkom pohoršovať, odkázal: "Pozrite, toto je biznis, nie škola alebo náboženstvo. Takže by sme sa mali pýtať "vytvorí náš park obchodné príležitosti? Veríme, že áno"."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu