Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna Andrea (30) okradla stovky mužov: Neuveríte, aké to bolo ľahké!

Andrea je pekná, ale to nie je všetko Zobraziť galériu (3)
Andrea je pekná, ale to nie je všetko (Zdroj: lacuarta.com, vanguardia.com)

BOGOTA - Mladá Kolumbijčanka svoju krásu využila na to, aby sa vlámala do stoviek domov a vykradla ich. Išla na to veľmi rafinovane, čo sa jej spočiatku aj vyplácalo. No ako sa hovorí, príde na psa mráz a veru došiel aj na ňu.

Andrea Torresová bola pekný kvietok už od puberty. Ako sedemnásťročnú ju zatkli, pretože sa živila ako vreckárka. Vo väzení vyhrala súťaž krásy, čo ju presvedčilo, že práve jej vzhľad by mohol byť cestou k tomu, aby zbohatla.

Tridsaťročná Yayita, ako blondínku prezývali, bola riadne prešpekulovaná. Jej taktika spočívala v tom, že zvádzala vrátnikov, aby ju pustili do budovy a ona tak mohla vykradnúť bohatých občanov. Alebo ich presvedčila, že je priateľka majiteľa bytu, alebo že si zabudla kľúč. A keď nezabral ani jeden ani druhý spôsob, tak sa jednoducho vlámala dnu. Na sociálnych sieťach sa potom chválila svojím bohatstvom a pozývala ľudí k sebe na večierky, napísal portál mirror.co.uk.

Lenže aj na Andreu došlo a polícia jej triky odhalila a poslala za mreže. "Využívala svoj sexepíl na to, aby sa dostala dovnútra a kradla," uviedol hovorca Humberto Guatibonza s tým, že Torresová je obvinená z vlámania sa do viac ako tristo bytov a domov, poväčšine v štvrti Suba v kolumbijskej metropole Bogota.

Krásna Andrea (30) okradla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: lacuarta.com, vanguardia.com)

Krásna Andrea (30) okradla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: lacuarta.com, vanguardia.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu