Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čiernobiela FOTO z Marsu spôsobila hystériu: Na planéte žijú ľudia!

Sonda už nedávno priniesla dôkazy o živote na Marse, teraz však prekvapila Zobraziť galériu (3)
Sonda už nedávno priniesla dôkazy o živote na Marse, teraz však prekvapila (Zdroj: Youtube, NASA)

WASHINGTON – Konšpirátori sú presvedčení, že majú v rukách nespochybniteľný dôkaz života na Marse priamo z NASA. Sonda Curiosity urobila na červenej planéte snímku, ktorá zachytáva záhadnú postavu bez helmy napriek tomu, že na Mars ešte ľudská noha nevkročila!

Konšpirátori veria, že ide o postavu muža, ktorý opravuje vesmírnu sondu. Jeho tieň sa nakláňa k sonde Curiosity. Má na sebe skafander ako kozmonauti, ale podozrivé je, že nemá helmu. Tento výjav preto neunikol pohľadu ufo lovcov, ktorí ho okamžite začali šíriť internetom ako dôkaz víťazstva svojej viery, uvádza Mirror.

Vedci však konšpirátorom uštedrili studenú sprchu a tvrdia, že ide len o výplod ľudskej fantázie. Už predtým si totiž ufonadšenci mysleli, že na Marse sa nachádza tajná základňa americkej armády riadená Pentagonom.

Sonda Curiosity
Zobraziť galériu (3)
Sonda Curiosity  (Zdroj: Youtube, NASA)

Nigel Watson, populárny spisovateľ a ufológ na margo neuveriteľnej fotografie povedal, že „dávať si dole helmu na Marse nie je dobrý nápad.“ Konšpirátori nás budú presviedčať, že Mars je obývateľný a vedci sa túto skutočnosť snažia zakryť. „Myslím však, že v tomto prípade sme len videli to, čo chceme vidieť. Fotografia podporila naše nádeje a očakávania.“

Minulý rok ale istý americký námorník vyhlasoval, že strávil 17 rokov života na Marse. Muž, známy pod pseudonymom kapitán Kaye, tvrdil, že pracoval na červenej planéte v rámci misie, počas ktorej ochraňoval päť kolónií, tvorených z pôvodných foriem života na Marse. Predstavu o živote na Marse podporila aj bývalá zamestnankyňa NASA, ktorá uvádzala, že na planéte videla ešte pred 35 rokmi ľudí.

Čiernobiela FOTO z Marsu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube, NASA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu