Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jediná otázka zruinovala mladíkovi rande: Čo sa nikdy nepýtajte priateľkiných rodičov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

BRATISLAVA - Myslíte si, že je dobrý nápad prísť do domu svojej priateľky na večeru a pred jej rodičmi predstierať, že neviete, čo sú to zemiaky? Takáto hlúposť skrsla v hlave istého Američana, takže bolo jasné, že sa to nemohlo skončiť inak ako katastrofou.

Príbeh mladého muža zo Spojených štátov baví už niekoľko dní celý Reddit. Priateľka ho prvýkrát pozvala k sebe na večeru, aby sa zoznámil s jej rodičmi. Užívateľ s príznačným nickom "NotKnowPotato" bol, ako to už v takýchto prípadoch býva, v strese a chcel urobiť dobrý dojem. Ale išiel na to asi najhorším možným spôsobom, ako sa len dalo.

"Dostal som taký nápad, že predvediem nejaké komické číslo, aby si o mne mysleli, že som zábavný. A keď priniesli na stôl pečené zemiaky, predstieral som, že neviem, čo to je. Keď mi naložili na tanier, tváril som sa zmätene, ale zároveň zvedavo. A potom sa aj oni tvárili zmätene, ale nič nepovedali. Tak som sa na rovinu opýtal - "to vyzerá zaujímavo, čo to je?"," napísal mladík.

Lenže rodičia jeho partnerky zrejme nezdieľajú rovnaký zmysel pre humor. Po chvíli výmeny názorov otec zahlásil: "Čo je veľa, to je veľa. Ty si z nás robíš srandu. Mal som ťa hneď vykopnúť z domu." Ich potenciálny zať ale trval na svojom. A keď so zemiakov ochutnal, zašiel ešte ďalej, pokrčil nos, aby to vyzeralo tak, že mu príliš nechutia. Otec na neho začal kričať, matka sa len v panike prizerala, čo sa práve odohráva v miestnosti a jeho priateľka utiekla do inej izby. Ako sa tento príbeh skončil, nevieme. Predpokladáme ale, že svadbou to asi nebolo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu