Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tínedžer (18) zo Severného Írska svetovou senzáciou: Jeho silný prízvuk je hitom!

Ruairi sa stal slávnym vďaka silnému prízvuku
Ruairi sa stal slávnym vďaka silnému prízvuku (Zdroj: YouTube)

SPERRINS - Keď sa tínedžer Ruairi McSorley nedávno počas cesty do školy brodil kopami snehu, určite nečakal, že sa čoskoro stane celosvetovou senzáciou. Medzi slávnych sa katapultoval po tom, ako otvoril ústa a začal rozprávať svojím severoírskym prízvukom.

Osemnásťročný chlapec išiel minulý týždeň do školy zasneženou krajinou oblečený len v školskej uniforme. Cestou ho oslovil reportér, ktorého zaujímal názor na mrazivé počasie, ktoré v týchto dňoch panuje v Severnom Írsku. Rouairi otvoril ústa a s veľmi silným prízvukom odpovedal: "Ach Bože, už by tieto omrzliny nemali trvať dlho."

Novinára zaujímalo aj to, prečo museli ísť do školy napriek takému nepriaznivému počasiu. Tínedžer s rovnakým prízvukom odvetil: "Moja mama hovorí, že sme proste museli ísť. Nemali sme teda príliš na výber."

Najlepší prízvuk na svete

Video s jeho silným akcentom sa stalo hitom a v priebehu niekoľkých hodín po jeho zverejnení ho zdieľali tisíce ľudí. Podľa mnohých z nich má dokonca mladík najlepší prízvuk na svete. McSorley nie je na internete žiadnym nováčikom. Už dlhší čas má totiž vlastný kanál na serveri Youtube, kde nahráva videá a v budúcnosti by sa chcel stať moderátorom nejakej talkšou.

Silný severoírsky prízvuk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu