Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Páni, urobte svoju ženu šťastnú: Deväť vecí, ktoré ju potešia viac ako len sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

BRATISLAVA - Ak sa povie intimita, prvá vec, ktoré príde na myseľ, je sex. Možno ste zažili chvíle, keď ste si boli s partnerom fyzicky veľmi blízko, ale mysľou úplne vzdialení. To len potvrdzuje fakt, že sex môže mať od skutočnej intimity poriadne ďaleko. Prinášame deväť tipov, ktoré potešia partnerku viac než sex.

Možno budete potrebovať vynaložiť úsilie a zapojiť fantáziu, ale skúste to. Úspech bude zaručený a vaša partnerka sa ešte viac utvrdí v tom, že má vo vás oporu, či spriaznenú dušu. Veď vyskúšajte deväť vecí, ktoré uverejnil elitedaily.com, a uvidíte.

1. Povedzte jej, že je krásna.

Neexistuje dostatok mužov, ktorí by chválili ženy na každodennej báze. Ak tak robia, majú niečo za lubom. Rozdiel medzi nimi a vami má byť ten, že ak poviete žene, ktorú milujete, aké je krásna, nemáte mať pri tom postranné úmysly. Dôvera je totiž najintímnejšie vec, ktorú môžu dvaja ľudia zdieľať.

2. Napíšte jej milostný list.

Je toho veľa, čo možno povedať bez slov, ale každá žena chce počuť, ako veľmi ju milujete. Nemusíte byť skvelým spisovateľom, aby ste napísali dobrý milostný list. Stačí dať do slov to najlepšie, čo môžete. Opíšte, prečo pre vás partnerka znamená celý svet. Nevzadávajte to, z písma písaného rukou je cítiť, že ste to vy, kto ho napísal.

3. Vezmite si spoločne dovolenku.

Jedným z najlepších spôsobov, ako sa viac intímne zblížiť so svojou milenkou, spoznať ju a viac pochopiť je vziať ju na dlhšiu cestu. Nielen na víkend, ale minimálne na dva týždne. Intimita je o tom, ako sa dostať do blízkosti toho druhého. Nie je lepší spôsob, ako sa vzájomne pochopiť, než sa ocitnúť v neobvyklých situáciách.
 
4. Postarajte sa o ňu, keď je chorá a umožnite jej, aby sa postarala o vás, keď ste chorý vy.

Ak chcete byť intímne zblížený so svojou partnerkou, potom ju musíte prijať v dobrom aj v zlom. Žiadna žena, ani muž nevyzerajú dobre, keď vykašliavajú alebo sú chorí. Uvidíte, ako ďaleko je partnerka ochotná kvôli vám zájsť a čo všetko pre vás dokáže urobiť. 

5. Spite s ňou bez sexu.

Je ľahké zdieľať lôžko so ženou, či už ju milujete alebo nie. Ťažšie je prijať fakt, keď vedľa vás leží krásna žena s bolesťami hlavy alebo bez nálady. Starajte sa o ňu nežne bez ďalšieho úmyslu. Maznajte sa s ňou, pretože jej to robí radosť, a to všetko bez sexu. Upevňuje to vašu spoločnú blízkosť. Tento druh šťastia trvá dlhšie ako jednu noc. Trvá celý život.

6. Pozerajte jeden druhému do očí dlhšiu dobu.

Hovorí sa, že oči sú okná do duše. Pohľady niektorých sú nám nepríjemné, a preto odvraciame zrak. Pri pohľade hlboko do očí svojej milenke odhalíte pravdepodobne jej tajomstvo. Zároveň dosiahnete vzájomnú pohodu. Čím dlhšie vydržíte pozerať, tým sa budete cítiť pohodlnejšie. 

7. Zoznámte sa s rodinou.

Osobnosť nevytvára len človek. Odzrkadľuje sa v nej aj vplyv všetkých ľudí, s korými vyrastala, predovšetkým ide o rodinu. Vzťahy s rodinou sú naše najstaršie a z nich vychádzajú všetky ostatné. Často sa môžete dozvedieť viac o svojej partnerke od ľudí, ktorými sa obklupuje, no môžete sa naučiť aj niečo viac o sebe. 

8. Prežite spoločne sviatky.

Pre ľudí je typické, že sa zameriavajú na tradície. Rovnako ich budete chcieť odovzdať svojim deťom. Preto je dobré so svojou partnerkou prežívať aj sviatočné chvíle, aby ste zistili, ako ich trávi a čo od nej môžete očakávať pri výchove spoločných detí.

9. Nerobte absolútne nič.

Ide o najintímnejšiu vec. Zamyslite sa nad tým, aké je pre väčšinu z nás ťažké nerobiť vôbec nič. Cítime sa nepokojne, nepríjemne, znudene. A teraz si predstavte, že ležíte vedľa lásky svojho života. Nerobíte nič, len počúvate jej dych. Najčistejšia forma intimity je jednoducho spolužitie. Nežiť v zmysle zdieľať spoločný byt, ale žiť v zmysle dýchať a počúvať tlkot srdca toho druhého.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu