Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Cyklistu prevalcovalo 14 kolies kamióna: VIDEO Zrážky vyrazí dych, lekári konštatovali zázrak!

Číňan mal neuveriteľné šťastie. Zobraziť galériu (3)
Číňan mal neuveriteľné šťastie. (Zdroj: Twitter)

NINGBO - Neuveriteľné šťastie mal cyklista z Číny, ktorého nabral kamionista pri prechode križovatkou. Ani jedno z 14 kolies mu pritom neskrivilo na hlave ani chlp! Kamionista si ho pritom vôbec nevšimol. Lekári hovorili o zázraku. Podľa policajtov bol na vine najskôr vodič.

Desivé zábery cyklistu, ktorý vbehne pod kolesá kamiónu, prišli z Číny, provincie Zhejiang. Na tamojšej križovatke mal Číňan obrovské šťastie, pretože sa ho nedotklo ani jedno zo 14 kolies naloženého kamiónu.

Cyklistu prevalcovalo 14 kolies
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Incident sa odohral v meste Ningbo na východe krajiny. Muž si kamión absolútne nevšimne a vodič ho taktiež nezaregistruje. Po zrážke zostal cyklista ležať na zemi.

Pozrite si VIDEO

Čínsky cyklista

Pri pohľade na video príde na um, ako sa takto vôbec mohli zraziť a či ho kamionista nevidel. Našťastie sa mužovi na bicykli nič nestalo. Po zrážke si mužk akoby neveriacky pretrel oči, či sa mu nesníva.

Cyklistu prevalcovalo 14 kolies
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Nehoda sa mala stať v stredu. Nie je známe, či kamionista neskôr zastavil a prišiel za mužom. Privolaní lekári boli v údive, pretože šťastlivec nemal skrivený ani hlas na hlave. Policajti z incidentu vinia kamionistu, ktorý si ho po svojej pravej strane nevšimol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu