Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matke sa počas letu rozplakalo dieťa: To rozpútalo na palube bitku, pilot sa vyhrážal!

Chan Juan Sung sa na palube lietadla riadne rozzúrila.
Chan Juan Sung sa na palube lietadla riadne rozzúrila. (Zdroj: YouTube)

HONGKONG – Dvadsaťsedemročná Chan Juan Sung letela z juhočínskeoho Čchung-čchingu do Hongkongu spolu so svojím dieťaťom. Počas letu začalo strašne plakať a zobudilo tak dve ženy, ktoré sedeli za ním. Poprosili matku, aby ho utíšila. Tá ale na ich pripomienky reagovala veľmi podráždene.

Agresívna matka začala dvojicu žien mlátiť po hlave. Svedok Xiong Wan (45) opísal situáciu takto: „Sedel som hneď vedľa nich, takže som počul, ako požiadali pasažierku pred nami, aby niečo urobila s tým plačom jej bábätka. Matka na nich začala kričať a kým som si stihol vlastne uvedomiť, čo sa deje, načiahla sa cez sedadlo a jednu zo žien udrela. Začali sa biť, dieťa revalo a ostatní pasažieri kričali tiež. Bolo to ako z bizarného filmu.​“

Chan Juan Sung sa
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Nakoniec sa pilot rozhodol pristáť v cieľovej destinácii, kde už na šialenú ženu čakala polícia. Hovorca leteckej spoločnosti Daio Weimin len neveriacky krútil hlavou: „Pasažieri sa takto nemôžu správať. Každý z nich musí dodržiavať zákony, ktoré zaistia bezpečnú a pohodlnú cestu všetkým.“ V posledných dňoch sa China Air stretla s niekoľkými skutočne nevhodnými incidentmi na palube svojich lietadiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu