Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľký horoskop pre druhý štvrťrok 2015: Zistite, ako naložiť so svojím životom v ďalšom roku!

Zistite, čo vás čaká v roku 2015! Zobraziť galériu (13)
Zistite, čo vás čaká v roku 2015! (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Každý na konci roka hodnotí svoj život, čo dosiahol a čo by ešte chcel. Niekedy možno chýba malé nakopnutie zo strany priateľov či kolegov, aby sme sa pokúsili získať to, po čom túžime. Pomohlo by, keby sme vedeli, čo nás čaká v budúcnosti. Veštica Danica exkluzívne pre čitateľov Topiek pripravila kvartálne predpovede na celý rok dopredu! Pozrite sa, čo vás čaká v roku 2015!

BARAN

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Apríl sa javí v celku ako pokojný mesiac. Keďže sa ale môže stať čokoľvek, s nejakými výraznými úspechmi nepočítajte. Z partnerského hľadiska je apríl zvláštnym mesiacom. Vzhľadom k tomu, že máte radi zmeny, užijete si aj nejaké to dobrodružstvo. V citovej oblasti si vyberajte znamenia, ktoré sa k vám hodia: Býk, Blíženci, Strelec, Vodnár, Ryby. Od polovice apríla buďte v láske opatrní a dávajte si pozor na svoje správanie sa. Najostrejšie konštelácie sa objavia až na konci mesiaca. Pokiaľ sa budete cítiť vo forme, môžete aj zariskovať, musíte si byť však celkom istí.

Ostrý začiatok mesiaca nebude rozhodne žiadna idylka. Mali by ste venovať čas a energiu do práce alebo do niečoho svetského a zmysluplného. Šťastie popraje ľudom s konkrétnymi záujmami a nápadmi. Vaše vyhliadky budú tým lepšie, čím sa viac špecializujete na svoje ciele. Mrzieť by vás mohla hádka s rodinou, tak sa jej radšej vyvarujte. Hviezde konštelácie v máji veľmi láske neprajú. V polovici mesiaca sa vám však môžu zapáliť lýtka a môžete kadečo vyviesť, čo láske veľmi neprospeje. Ak chcete predsa len sláviť milostné úspechy, orientuje sa na Blížencov a Levov.

Komplikované aspekty si pohrajú s vašim osudom. Jún bude mesiac bohatý na planetárne konštelácie, ktoré budú rýchlo meniť svoj vplyv na vás a môžu vás ovládať. Trošku iný bude každý deň a viac bude záležať na osude ako na šťastí.
V polovici mesiaca sa objavia tvrdé konfigurácie planét a tie môžu tvrdo vstúpiť do vášho života. Veľa Baranov sa môže  nešťastne zamilovať. V milostnej oblasti radšej počkajte na príhodnejšie obdobie, ktoré sa rýchlo blíži. Pokiaľ sa chystáte na dovolenku, pridajte v práci. Na konci júna hrozí napätie, nedajte sa vyprovokovať.

BÝK

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Ťažko odhadnúť, čo všetko vás môže v tomto mesiaci stretnúť. Keďže nemáte radi veľký zmätok, žite si v pokoji podľa seba a nerobte nikde a nikomu problémy. Na milostnom poli počítajte s úspechmi až po 15.4., kedy vám vaša vládkyňa Venuša dodá mimoriadny šarm a úspechy v láske. Vyvarujte sa však podvodov a klamstiev, neprejdú vám tak hladko, ako ste zvyknutí. Posledný týždeň môže byť dosť kritický aj vzhľadom na to, že už budete vládnuť. Planéty vám však prajú, takže je na vás, ako svoju vládu využijete. Nespoliehajte sa len na šťastie a radšej urobte sami prvý krok ku zdarnému vyriešeniu vašej situácie.

Na začiatku mája sa bozkávajte pod rozkvitnutou čerešňou, ako nám káže zvyk a tradície. Aj keď je máj, mesiacom lásky, s výraznými úspechmi nepočítajte. Priveľké množstvo negatívnych aspektov medzi planétami hovorí, že bude hádok viac než dosť. Preto buďte radšej milí a kroťte sa. Potom budete o to viac príjemne prekvapení. Zamerajte sa viac na svoj pracovný život a na svoje koníčky. Máj by mohol byť pre vás kľúčovým tvorivým obdobím, tak to využite! Stále však platí, že viac si v živote pokazíte sami. Hviezdy sú voči vám mierne a nezaujaté, čo je priaznivá prognóza. Na konci mesiaca sa vyvarujte všetkých roztomilých a romantických akcií.

Jún by vám mohol vyhovovať svojou priamočiarosťou. Planetárne konštelácie budú značiť presné astrologické udalosti. Buď plus alebo mínus. V rovnováhe budú kladné záležitosti s tými zápornými, čo Býk oceňuje a môže sa podľa toho zariadiť. Venujte sa všetkému, čo uznáte za vhodné a uvidíte. Šance máte otvorené. Zoznamujte sa, flirtujte a pokojne vstúpte aj do vážneho vzťahu. Ideálnym partnerom pre vás bude Rak alebo Kozorožec, ktorého len tak niečo nerozhádže. Na konci mesiaca môžete byť pre svoje okolie otravní vďaka vypätým aspektom. Nič si z toho nerobte, omnoho otravnejší budú pre vás všetci ostatní.

BLÍŽENCI

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Začiatok apríla nemusí byť podľa vašich predstáv. Nebudete sa zrejme cítiť vo svojej koži. Od polovice mesiaca sa všetko radikálne zmení a na vás sa začne usmievať Šťastena. Môžete sa pokúsiť o kadečo, aj vo svojom pracovnom živote, nie je vylúčený ani kariérny postup. Chyťte sa príležitosti a využite ju k náprave problémov doma i v práci. Aj keď vás v láske šťastie neopúšťa, možné je isté citové sklamanie. Zapríčinené však bude len vašim správaním, ktorým si môžete kadečo pokaziť. Pokiaľ budete chcieť v láske riskovať, nie je vylúčený úspech, aj keď výsledky budú neisté. Apríl je popretkávaný všelijakými nebeskými konšteláciami.

Máj oslávte tak, ako sa patrí, najlepšie s partnerom. Počítajte, že medové dni nebudú po celý mesiac. Príležitostí však budete mať viac než dosť. Ak chcete počítať s úspechmi, jednoducho robte to, čo robiť máte, pokiaľ možno vzorne. Hviezdy vám polená pod nohy hádzať nebudú, ak tak len malé. Začiatok vašej vlády, od 21. mája, môže byť pre vás trošku nervóznejší, ako by ste hľadali svoj pokoj. V poslednej dekáde mesiaca sa preto chovajte slušne a nepodnikajte žiadne rázne rozhodnutia. Najviac vás budú zrejme hnevať Panny, Vodnári, Ryby a tiež Blíženci.

Veľmi optimálne to v júni na oblohe nebude. Vy ste však vo svojej vláde, takže máte šťastie. Môžete čakať pozitívne správy, budete sa však musieť trošku aj pričiniť. Kto nič neurobí, ničoho sa nedočká. Jún vyžaduje aktivitu, nie flákanie. V milostnom živote sú možné problémy. Emócie nebudú na mieste, riešte všetko s chladnou hlavou. Až posledná dekáda mesiaca prináša priaznivejšie možnosti pre váš milostný život. Nehodnoťte len na prvý pohľad, radšej sa sústreďte na svoje známosti. Toto obdobie prináša možnosť vytvoriť veľa vzťahov, ktoré môžu mať trvalejší ráz. Bola by škoda premárniť ponúkané šance. Ak sa vám ozve bývalý parter, buďte ostražití.

RAK

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Moc šťastne zrejme do nového mesiaca nevstúpite. Kvadratúra Slnka s Plutom neprináša veľa radosti. Môžete sa cítiť zvláštne. Na duši vás nepookreje ani aprílové bláznivé počasie. Hlavu hore, so smutnou náladou veľa vecí neurobíte. Aj keď je apríl plný zvratov, prináša rôzne malé i veľké zmeny. Preto nerobte žiadne unáhlené rozhodnutia. Veľa snahy niekedy škodí a potom vaše myšlienky a plány môžu skončiť na mŕtvom bode. Nezúfajte však a snažte sa. Kto nič nerobí, nič síce nepokazí, ale taktiež sa ani nikam nedostane. Zaoberajte sa radšej svetskými vecami, to vám pôjde na výbornú. Koniec mesiaca prináša zlepšenie. Nesnažte sa s nikým zoznamovať, pretože v čase Splnu bývate dosť divokí.

Aj keď prvé májové dni nebudú veľmi o láske, nezúfajte. V tomto mesiaci dostanú šancu hlavne nezadané Raky, aj keď to veľmi jednoduché nebude. Tento rok nebude máj len mesiacom lásky, ale aj nedorozumenia, hádok a podvodov. Vrhnite sa radšej s vervou do práce, tam máte úspechy zaručené. Zvýšené pracovné úsilie využijete neskôr k vlastnému prospechu. Len sedieť a leňošiť nie je najlepší nápad.V druhej polovici mesiaca pozor na zbytočné prešľapy. Nezabúdajte ani na priateľov a svoje koníčky.

Aj keď vstupujete tento mesiac do svojej vlády, lepšie sa vám bude dariť pred ňou. Nebuďte preto veľmi ľahkomyseľní, pretože silné aspekty v polovici júna vám môžu uškodiť, a to najmä v láske a v medziľudských vzťahoch. Isté šance máte so Strelcami a rozumieť si budete aj s Baranmi a Levmi. Ak by ste chceli len flirtovať, tak počítajte s nepríjemnosťami. Pri dlhodobých vzťahoch však buďte opatrní. Planetárne júnové konštelácie budú dosť prísne. Môžete sa dočkať kadečoho.
Všetko sa prelomí na konci mesiaca, preto poriadne oslávte príchod prázdnin.

LEV

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Apríl ukáže, akí ste. Vystrieda sa v ňom veľa konštelácii a bude záležať len na vás, ako si s tým poradíte. Planetárne aspekty vás veru šetriť nebudú, ale pri troche šťastia i rozumu môžete vyťažiť pre svoje dobro maximum. Tento mesiac ukáže, aký bude vlastne pre vás rok. Dobré aspekty sa vám javia ako doma, tak i v práci. Nebojte sa prekážok a vyrazte smelo do boja s nástrahami života. Ste ohnivé znamenie, ktoré sa ničoho nebojí. Jedine vaša chamtivosť a arogancia môžu byť pre vás záhubou. Pokiaľ sa jar prebudí v plnej svojej sile, získate dostatok energie i vy. Na konci mesiaca neuškodí viac opatrnosti vo vzťahoch, hrozia hádky a nedorozumenia.

V citových vzťahoch to nevyzerá najružovejšie. Možné sú hádky i rozchody. Máj začína opozíciou Marsu a Saturnu, to pre vás nie je nič isté. V polovici mesiaca môžete niekoho uraziť, prípadne niekto urazí vás, čo vás môže mrzieť. Zachovajte si chladnú hlavu a sústreďte sa viac na prácu, než na milostný život a akékoľvek vzťahy. V práci sa chovajte korektne ku kolegom a šéfom, vyhnete sa zbytočným konfliktom. V poslednej dekáde sa môžete s niekým zoznámiť, neponáhľajte sa však, pretože nič nebude isté.

Jún bude pokojný mesiac, ktorý môžete využiť ku všetkým aktivitám. Aj keď prináša silné planetárne aspekty, vám by sa pri vašej pohode nemalo nič stať. Chráňte si svoje zdravie a snažte sa premýšľať. Svoje plány by ste mali realizovať okamžite. Akékoľvek váhanie by bolo na škodu. Aktivita sa vám vyplatí a práca vám prinesie radosť. Milostným záležitostiam praje len polovica júna a potom až záver mesiaca. Slnko už bude síce vysoko, a vy by ste mohli v plnej kráse oslňovať svoje okolie, ale zrejme to len málokto ocení. Uvedomte si, že veľa vecí môžete pokaziť svojou sebeckosťou a nadutosťou. V opačnom prípade sú šance na úspech isté.

PANNA

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Najlepšie urobíte, keď si ich nebudete všímať. Pokračujte v realizácii svojich plánov. So svojim okolím sa raďte opatrne a pozor na to, čo poviete. Veľa ľudí bude mať tendencie vám vaše myšlienky ukradnúť. Chaos vám rozhodne svedčať nebude, tak si radšej všetko dôkladne naplánujte. V prebúdzajúcej sa prírode pookreje vaše telo i vaša duša. Budete naberať na sile. Zvlášť po 19.apríli, kedy sa ujme svojej vlády Býk, je dosť pravdepodobné, že sa s niekým blízkym pohádate. Na silu však hádky nevyvolávajte a robte všetko preto, aby k tomu nedošlo. Práve Býk sa stane pre vás spriaznenou dušou. Nemali by ste sa tomuto zemskému znameniu vyhýbať.

Máj nebude pre vás zrejme len lásky čas. Nebeské konštelácie pripravujú kadejaké príhody, ktorým sa zrejme nevyhnete, tak radšej myslite na zadné vrátka. Aj keď sa objavia aj sľubné aspekty, tie však môžu byť potlačené tými nepriaznivými. Nič by sa vám však nemalo prihodiť, pokiaľ nebudete svoj život prikrmovať rôznymi okľukami. Koniec mesiaca môže byť nepríjemný, tam hrozia problémy skoro všetkým. Niekto vás môže podviesť, prípadne podvediete niekoho vy. Mali by ste byť viac v strehu a zbytočne nekritizujte svoje okolie.

Jún sa javí pre vás ideálnym mesiacom. Všetko si v hlave urovnajte a vyberte si svoju optimálnu cestičku k úspechu. Celý mesiac si dávajte pozor na svoje zdravie. Nepreceňujte svoje sily v čomkoľvek. Veľmi ľahko sa môžete dostať do problémov. Planetárne júnové konštelácie budú divoké, preto sa môžu diať čudné veci. V láske toho veľa zrejme nepokazíte, ale radšej aktivizujte svoje sily niekde inde. Pripravte sa na možné zmeny. V partnerských vzťahoch nič dôležité neriešte, radšej sa vyhovorte a čakajte. Pri prípadných výmenách názorov sa držte stranou.

VÁHY

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
V apríli sa objaví na oblohe niekoľko nepríjemných hviezdnych konštelácii. Našťastie jar je v plnej sile a vy budete mať lepšiu náladu. Prichádza opäť jeden z mesiacov, kedy by sa vám mohlo super dariť. Je však len na vás, ktorou cestou sa vydáte, aby ste dosiahli úspechy. Odvyknite si, že vám bude každý zobať z ruky. Pozor si dávajte na Býkov, Škorpiónov, Rakov, Baranov i Kozorožcov, ktorí by vám mohli pekne znepríjemniť život. V polovici apríla vám môže zhoršiť náladu ďalší Boží prst, ktorý sa objaví na oblohe. Vyvarujte sa unáhlených rozhodnutí a s nikým sa radšej nehádajte. V posledných aprílových dňoch naopak viacej hovorte, vyjednávajte a žiadajte, planéty vám prajú.

Na prvého mája si nenechajte ujsť bozkávanie pod rozkvitnutými stromami. Kto iný by mal túto tradíciu dodržiavať, keď nie vy. Potom sa ale vráťte hneď na pevnú zem. Na začiatku prvej dekády o ničom nerozhodujte, vaša voľba by nemusela byť šťastná. Vyvarujte sa tiež hádkam s partnerom. Celý mesiac je popretkávaný nepríjemnými aspektmi, ktoré vám môžu spôsobiť väčšie či menšie ťažkosti. Viac sa venujte práci a aj keď sa vám nebude chcieť, dajte si jej ešte väčšiu porciu.
Pokiaľ budete mať šťastie, máte veľkú šancu na zoznámenie, ale nechajte si vždy zadné vrátka na vykĺznutie, keby niečo.

Jún bude komplikovaný mesiac, ktorý môže priniesť rôznorodé veci. Pekné júnové počasie vám však prinesie vnútorné kúzlo, pokojne sa vrhnite do víru lásky. Váhy, hlavne ženy, vždy na začiatku leta rozkvitnú. Na konci mesiaca zvýšte opatrnosť, vaše milostné úspechy už nebudú zaručené. Možné sú podvody aj od znamení, ku ktorým sa v láske hodíte. Spôsobia to komplikované planetárne konštelácie, ktoré neprajú vzťahom všeobecne. Ľudia k sebe nebudú priveľmi slušní a hádok bude ako maku. Pozor si dávajte zvlášť na Rakov a Kozorožcov, ktorí vám môžu ublížiť skôr, ako to postrehnete. Radšej sa im vyhnite a neprovokujte ich.

ŠKORPIÓN

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Príjemný mesiac na planetárne konštelácie by vám mohol vyhovovať. Práve teraz prichádza vhodné obdobie na realizáciu vašich plánov. Apríl je taktiež vhodným mesiacom na zmenu zamestnania a vôbec akékoľvek zmeny. Mali by ste sa však rozhodnúť najneskôr do konca druhej dekády. Zvážte akékoľvek riziká vašich rozhodnutí. Taktiež sú možné komplikácie vo vzťahoch. Apríl bude v každom prípade pre vás mesiacom pravdy. Pokiaľ sa nebudete cítiť na zmeny, tak sa radšej nikam nežeňte. V poslednej dekády nastupuje vláda Býka a to je doba, kedy sa môžete aj vy ľahko a veľmi mýliť.

Mesiac môže začať zvláštne, nebudete to mať vôbec ľahké. Máj bude mať ostrejšie konštelácie, niektoré aj dosť silné. Divoké konštelácie pokračujú. Pokiaľ sa budete dobre cítiť, tak v práci ešte pridajte. Na partnera a svojich blízkych buďte dobrí a pozorní. Je dosť možné, že budú v strese. Polovica mesiaca môže priniesť dobré nápady, avšak na ich realizáciu nebude ešte vhodný čas, mohli by ste sa dopustiť nenapraviteľných chýb. V láske to tiež nemusí byť to pravé orechové. Milostné hry pre vás môžu byť dosť nebezpečné, to sa týka hlavne mužov Škorpiónov. Dosť spoliehajte na svoje kúzlo osobnosti, menej na intrigy a pasce. Ste v nich majstri, ale aj vy sa môžete občas mýliť.

Jún pre Škorpióna môže byť dosť napínavý. Keďže prichádzajú zložité konštelácie, ktoré pre vás však budú priaznivé. Pokiaľ budete aktívni, možno budete zbierať úrodu svojej práce. Práve jún je mesiac, kedy by ste sa mali naplno realizovať.
Veľa zložených konštelácii vám zakýva osobným životom. Na druhej strane to však môže ale i nemusí byť výhodné aj pre vaše profesionálne dobro. Čo sa týka lásky, nedá sa povedať, že by vám jún prial, ale nebude sa diať ani nič negatívneho. Hlavne posledné dni tohto mesiaca, kedy sa objaví Spln, môžu byť problematické. Môžete v tomto období síce získať lásku, niektorým z vašich trikov, je to ale nebezpečné. Vy však nebezpečenstvo milujete, takže vám to len málokto vyhovorí.

STRELEC

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Aj v apríli vám Šťastena bude priať, opatrnosť však ostáva. Počítajte s tým a chovajte sa radšej slušne. Možné sú partnerské hádky. Oklamať vás môže Býk, ale aj vy sami môžete niekoho podviesť. Spoľahnite sa na svoju intuíciu, ktorá by vás mala vyviesť z prípadných problémov. Na jar pociťujete nárast energie a sily a sami skoro poznáte, do čoho by ste sa mali vrhnúť. Pokiaľ sa cítite bez energie, treba hľadať príčinu a nie prilievať olej do ohňa. Choďte sa prejsť a nadýchať sa čerstvého vzduchu a vychutnať si jarné slniečko.

Neverte starému prísloviu, že máj je lásky čas. Budú síce konštelácie, ktoré jej nesmierne prajú, ale aj také, ktoré jej nežičia. Radšej sa zamerajte na prácu, len usilovnosťou dosiahnete úspechy. Držte sa svojej intuície a uvidíte, že vás nesklame. Ak budete zamilovaní, nepúšťajte sa do podozrivých finančných a majetkových machinácií, nemuselo by to dopadnúť dobre. V tomto mesiaci využite svoj pokoj a skôr s rozmyslom než s horúcou hlavou riešte svoje milostné problémy. Aj váš partner sa môže uraziť, rozčúliť alebo niečo podobného.

Jún je jeden z mesiacov, v ktorom budete žiť ako na hojdačke. Rezervovanosť v milostnom živote stále platí. Pomôcť vám môžu priatelia a tiež príbuzní. V tomto mesiaci by ste už mali presne vedieť, odkiaľ kam. Pokiaľ to ale ešte netušíte, tak sa nerozhodujte. Nechajte plynúť čas a uvidíte. To bude určite lepšie, ako sa bezhlavo dopúšťať zmätkov. Pamätajte, že zložená júnová konštelácia vás môže poškodiť. V strede mesiaca až do 21.júna, kedy sa vlády ujme Rak, sa vám v milostných záležitostiach môže dariť. Všetky veci lásky však odložte radšej až na júl a urobíte stopercentne dobre.

KOZOROŽEC

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Nevystavujte sa nečinnosti. V apríli sa vám bude dariť skvele nielen v práci. Budete mať silný pracovný vplyv aj na ostatných ľudí. Neoplatí sa však vyjednávať, rozumné podmienky z vašej strany budú výhodou. Vychádzajte ľudom oproti, ale zároveň sa nenechajte podvádzať. Aprílové počasie i správanie sa budú rýchlo meniť, čo nemáte veľmi radi. Robte len to, kde môžete uplatniť vašu cieľavedomosť. Na lásku pomýšľajte až v tretej dekáde, kedy vám Venuša praje. Musíte sa však aj vy nejako pričiniť! Koniec mesiaca prináša síce ostrejšie konštelácie, ale tie vám budú len vyhovovať. V každom prípade vám planéty prinášajú šťastie, tak to využite.

V máji môžete byť trošku neobratnejší v komunikácii. Pokiaľ vás ale má niekto naozaj rád, tak vám to odpustí. Partnera niekam pozvite a bozkávajte pod čerešňami. Pokrivkávať môže váš osobný život. Je možné, že drobné neúspechy z práce budete prenášať aj do súkromia. Na to však radšej pozor! Každý má svojich starostí dosť a nemusí sa starať ešte o tie vaše. Obrňte sa poriadnym optimizmom a neprepadajte panike. Láska je veľká čarodejka, aj keď tento krát sa jej veľmi nebude chcieť čarovať. Pracovné úspechy nie sú nikdy na zahodenie. Prichádza najideálnejší čas na riešenie závažných otázok, hlavne na konci mesiaca. Pustite sa do toho. Všetko vám pôjde s prehľadom.

V júni pôjde všetko po vychodených chodníčkoch minulých mesiacov. Divoký mesiac sa javí až do svojej poslednej dekády. Nebezpečenstvo môže na vás číhať celý mesiac, kedy sa to dramatickými konšteláciami len tak hemží. Pokiaľ plánujete niečo v intímnej oblasti, realizujte to v prvej polovici mesiaca. Na konci to už také ružové nebude. Atmosféra medzi ľuďmi razantne zhustne a môžete sa dočkať čohokoľvek. A nakoniec nervy môžu prasknúť aj vám či vášmu partnerovi. Saturn nebude stáť najlepšie. Môže dôjsť ku hádkam, ale aj ku komplikovaným pracovným ťažkostiam. Vy však nezvyknete robiť hrubé chyby, preto môžete v júni výrazne vyniknúť.

VODNÁR

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Bláznivý apríl môže priniesť bláznivé situácie i zážitky. Napätá atmosféra medzi ľuďmi vás môže urobiť nervóznejšími než obvykle. Na začiatku mesiaca môžete byť síce pomalší a môžete aj kadečo vyviesť. Okolo desiateho sa ale situácia zmení a vy budete bystrejší než dosť. Nepremárnite ponúkané šance a začnite tvoriť. V láske buďte stále opatrní, vaša situácia môže byť neistá, koncom mesiaca dokonca kritická. Vyhýbajte sa hádkam a určite tento krát aj flirtovaniu. Výnimkou budú len tí Vodnári, ktorí sa zachovajú v každom ohľade pokojne a budú prekypovať dobrou náladou.

Nevyspytateľný začiatok mája nemusí priať veľmi láske, je to však na uhle pohľadu. Váš priveľký optimizmus vás môže sklamať. Môže sa vám zdať, ako sa vám v láske darí, ale pozor, jar a hviezdy klamú. Váš Urán nestojí práve najlepšie. Pokiaľ sa zamilujete, nehrňte sa do vzťahu po hlave. Planetárne konštelácie, ktoré sa objavia, vás môžu vyrušovať a nútiť k veciam, ktoré bežne nerobíte. Opatrnosti nikdy nie je dosť, tento krát sa odporúča v pracovnom i v milostnom živote v poslednej dekáde mesiaca. Aj keď pracovať budete na výbornú, môžete niekoho i nevedomky nepríjemne uraziť či ponížiť. Koniec mája prinesie krušnejšie chvíle a nie je vylúčená hádka či rozchod. Počkajte si na príhodnejšie mesiace.

Tento mesiac dávajte svetu najavo, akí ste dobrí a čo všetko dokážete. Pomaly sa vám začne dariť v láske a hlavne sa môžete s niekým porozprávať o svojich slastiach i starostiach. Prinesie to úžitok obidvom stranám. Plány realizujte v polovici júna, nie na začiatku a ani na konci. Tu sú divokejšie konštelácie, ktoré vy vám mohli zhatiť plány. Konjunkcia Jupitera a Uránu v prvej dekáde júna neprinesie nič dobrého. Dokonca sa môžete pohádať s partnerom alebo vyvediete niečo, čo vás bude ešte dlho mrzieť. Na konci mesiaca vám hrozia milostné podvody a nepríjemnosti. Dokonca je možné, že aj vy sami sa znížite k nejakému klamstvu. Nemusíte klamať, radšej vôbec nič nehovorte.

RYBY

Veľký horoskop pre druhý
Zobraziť galériu (13)
Na začiatku mesiaca sa nepokúšajte o žiadne milostné aktivity. Po prvé vám to nepôjde a po druhé ste na najlepšej ceste niekomu naletieť, prípadne môže niekto naletieť aj vám. Slnko s Plutom v kvadratúre prináša problémy. Tento mesiac bude bohatý na planetárne konštelácie a len ťažko sa vám vyhnú maléry. Možné sú aj partnerské problémy. Pokiaľ ste sa zamilovali len minulý mesiac, môže dôjsť k vytriezveniu. Nech je to ako chce, v polovici apríla skončí obdobie aspektov, ktoré útočia na naše sebavedomie. Snažte sa brať všetko s nadhľadom a pokúste sa riešiť každú situáciu s chladnou hlavou. Je to pre vás to najlepšie riešenie. Na konci mesiaca urovnajte všetky spory a tiež sa viacej venujte svojmu partnerovi a priateľom.

Nenechajte si ujsť romantický 1. máj. Potom už radšej na lásku pomaly zabúdajte. Veľa aspektov je namierených priamo proti nej. Hlavne v polovici mesiaca buďte opatrní vo vzťahu k svojim partnerom, aj potenciálnym. Nervóznejšie dni budú na konci mesiaca. Tá je síce výborná pre prácu, vy sa ale radšej do ničoho nepleťte, pokiaľ si nebudete istí. Hviezdy neprajú nejakým milostným dobrodružstvám, viac je príhodnejší čas na tvorivú prácu. Robte všetko pokojne a bude to relatívne dobré.

Pre Ryby jún ako dramatický mesiac, bude vhodný na čokoľvek. Malo by sa vám dariť a tiež by ste mohli mať výbornú náladu. Opozícia venuše a Pluta v polovici júna vám nemusí urobiť radosť, skôr naopak. Zaoberajte sa vecami, ktoré nesúvisia s láskou a milostné záležitosti radšej odložte. Odvážnejší buďte na konci mesiaca, kedy tesne pred Splnom dôjde k niekoľkým príjemným konšteláciám. Pri nich môžete mať výborné pracovné nápady. Mohli by ste sa ale pohádať so svojím milovaným partnerom. Nepokazte si svoj vzťah nevhodným správaním sa, vyhnete sa zbytočným nepríjemnostiam.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu