Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lepšie ako Kajšmentke: VIDEO najhlúpejšej odpovede v televíznom kvíze boduje!

Whitney si práve uvedomila svoju chybu
Whitney si práve uvedomila svoju chybu (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Mladá Austrálčanka nedávno dokázala, že žiadna otázka nie je priľahká a zbabrať sa dá aj to, čo sa na prvý pohľad javí úplná triviálnosť. Tento trapas sa navyše odohral pred očami miliónov divákov, vo vedomostnej súťaži.

Whitney zrejme nebude na svoje účinkovanie v kvíze Hot Seat (Horúca stolička), ktorý je austrálsko obdobou súťaže Milionár, v najlepšom. Podarilo sa jej totiž zbabrať hádam najľahšiu otázku, akú mohla dostať.

Moderátor sa blondínky spýtal "Ktorá z nasledujúcich druhov šperkov nesymbolizuje vzťah medzi dvoma ľuďmi"? Na výber mala štyri možnosti - zásnubný prsteň, prsteň pri príležitosti výročia, svadobná obrúčka a "burger ring", čo sú cibuľové krúžky, ktoré sa zvyknú predávať vo fast foodoch.

Whitney si na veľké prekvapenie všetkých v sále aj u televíznych obrazoviek nevybrala cibuľové krúžky. Šokovaný moderátor jej dal druhú šancu, lebo predsa len, ľudia pred televíznymi kamerami bývajú občas v strese a trepnú hlúposť, ktorú by za normálnych okolností nikdy nepovedali. Súťažiaca však trvala na svojej pôvodnej odpovedi.

Moderátor teda nemal na výber a muse dievčine oznámiť, že v súťaži končí. Výraz, ktorý sa objaví Whitney na tvári po tom, ako si uvedomí svoju chybu, stojí za všetky drobné.

Najhlúpejšia odpoveď

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu