Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Školské potreby na AZ-europe - spoľahlivom európskom e-shope zo Slovenska

Školské potreby na AZ-europe Zobraziť galériu (2)
Školské potreby na AZ-europe (Zdroj: AZ-Europe)

Na slovenskom trhu pôsobí jeden z najväčších portálov, ktorý láme rekordy v nárastoch návštevnosti. Za pár mesiacov dokázal zvýšiť počet unikátnych prístupov o desiatky percent.

V súčasnosti mieri medzi TOP10 najnavštevovanejších webov Slovenska. Je tu informačno-reklamný portál AZ-europe.eu      

Najmodernejší engine, stránky delené na päť hlavných častí (e-shop, správy, katalóg, reality a zľavy), obrovské množstvo informácií z regiónov Slovenska, ale aj celej EÚ. E-shop na AZ-europe.eu je jediným svojho druhu. Medzi stovkami e-shopov pôsobiacich na Slovensku je len pár, ktoré sa môžu pochváliť takou šírkou ponuky ako má AZ-europe. Viac ako 250 tisíc rôznych produktov je prehľadne členených do 24 kategórií na jednej stránke. E-shop pôsobí nielen na slovenskom trhu, tovar dokáže poslať do všetkých krajín EÚ.

Tovar je členený do dvadsiatich štyroch kategórií a jednou z nich sú - Školské potreby. Obsahuje takmer 5000 položiek prehľadne členených do 14 kategórií. Nech už hľadáte školskú tašku, peračník alebo kompletnú výbavu na 2.september, e-shop AZ.europe je pripravený splniť akúkoľvek požiadavku. A keď počas školského roka vaše dieťa opäť vznesie požiadavku, vy už budete poznať spoľahlivé miesto, kde nájdete jednoducho a intuitívne všetko, čo vaše dieťa vyžaduje.

Najmodernejšie technológie, ktoré e-shop AZ-europe  používa, pomáhajú v ľahkom a intuitívnom výbere. Samotná objednávka vám zaberie iba minimum času. Po výbere produktu a vyplnení krátkeho formulára sa tovar bezpečne posiela ku vám domov. Serióznosť a dôveryhodnosť zvyšuje fakt, že portál AZ-europe zaručuje 100% vrátenie peňazí,  pokiaľ sa rozhodnete tovar vrátiť.

Balík odoslaný z internetového obchodu AZ-europe odosielame profesionálnymi kuriérskymi spoločnosťami (DPD alebo UPS). Internetový obchod AZ-Europe akceptuje platby kreditnými kartami Visa, VISA Electron, Maestro, MasterCard a ČSOB. Akceptuje aj platby bankovým prevodom prostredníctvom PayPal, TrustPay.

E-shop na informačno-reklamnom portáli AZ-Europe je jedinečný svojim premysleným spracovaním kategórií a subkategórií, preto je vyhľadávanie produktov rýchle a intuitívne. Spoľahlivý tím odborníkov pomôže zákazníkom prostredníctvom zákazníckej linky, alebo elektronickou odpoveďou na vaše otázky. Pre spoločnosť AZ-Europe je konečným produktom spokojný zákazník, ktorý sa rád vracia na stránky portálu. 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu