Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Politici sa hádali v debate, kým neprišli otázky divákov: VIDEO Do vysielania im zavolala mama!

Dallas a Brad Woodhousovci by zrejme mali viac počúvať svoju mamu
Dallas a Brad Woodhousovci by zrejme mali viac počúvať svoju mamu (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON – Rodina je dôležitá, no niekedy je veľmi ťažké vychádzať s niektorými jej členmi. Dallas a Brad Woodhousovci boli vychovávaní rovnako, napriek tomu dospeli k odlišnému pohľadu na život. Kým jeden sa stal demokratom, ten druhý inklinuje k myšlienkam republikánov. Spoločné majú v tomto smere len to, že sa obaja stali politikmi a že ich mama poučuje v živom vysielaní!

Bratia sa stretli v slovnom súboji v jednej z politických relácii televíznej stanice, kam môžu so svojimi otázkami volať aj diváci. Zrazu sa v telefóne ozval ženský hlas, ktorý obaja muži dobre poznali – ich mama. Dallas si okamžite prikryl tvár dlaňami a skonštatoval len „Bože, mami!“, čo neušlo moderátorovi.

Mama sa chcela vyjadriť k porovnaniu ich rodiny s ostatnými americkými rodinami: „Nesúhlasím, že všetky rodiny sú také, ako naša. Nepoznám veľa rodín, ktoré spolu na Deň vďakyvzdania bojujú. Veľmi som sa tešila, že sa na Deň vďakyvzdania budete správať ako bratia, no dúfam, že do Vianoc na tom ešte popracujete. Mám veľmi rada mier v tento deň, oboch vás ľúbim.“

Okrem toho sa musela mama vyjadriť aj k otázke, ktorú stranu vlastne podporuje. Vysvitlo, že demokratov, avšak zdôraznila, že by mali prebrať zodpovednosť za svoje činy a rozhodnutia. Tým pádom vynadala nielen vlastným synom, ale aj celej strane, čo zase potešilo druhého brata. Mamička to vie všetko skrátka najlepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu