Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka (39) napísala macoche (29) list: Slová, ktoré dojmú aj najväčšieho tvrďasa!

Candice Curryová Zobraziť galériu (5)
Candice Curryová (Zdroj: facebook, candice curry)

SAN ANTONIO - Vzťah medzi matkou a macochou zväčša býva jeden z najkomplikovanejších. Niekedy sa dá totiž len ťažko akceptovať, keď iná žena zaujme miesto v živote vášho bývalého partnera a detí. Sú však aj výnimky, ktoré si zaslúžia obdiv. Svedčí o tom dojemný list, ktorý sa objavil na internete.

Nová partnerka v živote bývalého manžela sa v mnohých prípadoch stáva tŕňom v oku tej prvej. Ich vzájomný vzťah býva poznačený výčitkami, hnevom a trpkosťou. A je to prirodzené. Veď ktorej žene by sa páčilo, že jej deti majú zrazu druhú matku, ktorá ju oberá o čas so svojimi ratolesťami.

To ale nie je prípad tridsaťdeväťročnej Candice Curryovej a dvadsaťdeväťročnej Ashley Parishovej. V jednej veci majú tieto dve ženy úplne jasno - navzájom sa majú strašne rady. Candice 30. novembra zverejnila na svojom blogu list, ktorý nazvala jednoducho - "Otvorený list macoche mojej dcéry. Doteraz ho zdieľali desaťtisíce užívateľov a podobne je to aj s jeho lajkovaním. Píše sa v ňom:

"Nikdy som ťa tu nechcela. Nebola si súčasťou plánu. Keď som snívala o rodine, nemala som na mysli teba. Nepotrebovala som, aby mi s výchovou môjho dieťaťa pomáhala iná žena. Moju rodinu som mala tvoriť ja, môj manžel a naše deti, nie ty.

Candice s prvým manželom a dcérou Stiles
Zobraziť galériu (5)
Candice s prvým manželom a dcérou Stiles  (Zdroj: facebook, candice curry)

Musím priznať, že keď som ťa prvýkrát stretla, bola si úplne iná, než som si myslela. Strašne som žiarlila. Mala si byť odporná, ale ty si bola úžasná a prekrásna. Mladá a veľmi milá. Od začiatku si brala našu dcéru ako svoju a bezpodmienečne si milovala ju aj jej otca. To je pre nás všetkých obrovský dar. Zahŕňaš našu dcér do všetkého, čo robíš a dávaš jej pocítiť, že milovaná. Jej vzťah s otcom kladieš nad ten svoj. Len statočná a odvážna žena to dokáže robiť s takým pôvabom. Si veľm vzácna žena a drahokam. Boh ťa žehnaj, mám ťa rada."

Ashley a Stiles
Zobraziť galériu (5)
Ashley a Stiles  (Zdroj: facebook, candice curry)

Curryová ďalej Parishovej ďakuje za to, že keď je preč, zastúpi ju ako mama štrrnásťročnej Stiles. Taktiež oceňuje, ako dôstojne vstúpila do vzťahu s mužom, ktorý už mal dieťa, pretože si uvedomuje, že to nemuselo byť pre ňu vôbec ľahké.

Matka (39) napísala macoche
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: facebook, candice curry)

Matka (39) napísala macoche
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: facebook, candice curry)

Napísanie listu Candice, ktorá má ďalšie štyri deti so svojím súčasným manželom, odôvodnila tým, že chcela, aby aj ostatné rodiny videli, že sa dá po rozchode fungovať takýmto spôsobom, a aby Ashley vedela, že ju má rada. Tú dojímavý list rozplakal. "Bola to tá najkrajšia vec, akú mi niekto v poslednom čase povedal. Veľmi si vážim, že si všimla moju rolu v rodine, hoci som ju o to nikdy nežiadala. Naozaj ma to dojalo," reagovala

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu