Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vianoce na poslednú chvíľu? Takto ich určite stihnete!

Vianoce na poslednú chvíľu? Takto ich určite stihnete!
Vianoce na poslednú chvíľu? Takto ich určite stihnete!

Zdá sa vám 5 dní na zvládnutie všetkých predvianočných povinností málo? Na skvelé Vianoce to ešte stále stačí a my vám poradíme ako na to!

Ozvať sa blízkym

Uznávame, že v tejto digitálnej dobe je už aj SMS osobnejšia alternatíva kontaktu, no staré dobré pohľadnice majú stále svoje typické čaro. Ak ich dnes vypíšete a zajtra pošlete, ešte stále stihnú prísť včas, akurát pod vianočný stromček. A pekný pozdrav od blízkych zaručene každého poteší viac ako strohý email či správa na facebooku.

Stihnúť rýchlokurz „pečenia“

Chutné a efektné dobroty na vianočnom stole vôbec nemusia byť zložité. Na tie základné vám stačí aj kakao, balíček piškót, ktoré pomeliete, maslo a kvapka rumu. Všetko to spolu zmiesite, z cesta vytvarujete guľôčky, obalíte v kokose a vianočné chuťovky sú na svete. Veľa času vám nezaberie ani fantastické tiramisu – jednoduchý a chutný sviatočný dezert. 

Vymyslieť naozaj veľké prekvapenie

Do Štedrého večera ostáva len pár dní a vy ste ešte nestihli vymyslieť čím obdarujete svojich najbližších? Aj za krátky čas toho viete stihnúť naozaj veľa a to aj vtedy, keď práve pri sebe nemáte dostatok peňazí. Skúste napríklad online banku, tam si vybavíte pôžičku na akýkoľvek darček za pár sekúnd. Navyše, v Zuno dnes dostanete garantovaný úrok 8,9 % na pôžičku nad 3000 eur a za to už teda vymyslíte naozajstné prekvapenie!

Vyčistiť byt ako zo škatuľky

Ak máte pocit, že z každej strany sa na vás valia haldy neporiadku a vy nemáte jednoducho čas všetko  postíhať, verte tomu, že nik sa vám počas vianočnej návštevy do skríň pozerať nebude. To platí aj pre špajzu. Sústreďte sa preto na upratovanie toho viditeľného a ušetríte si kopec času, ktorý môžete radšej stráviť s blízkymi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu