Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotnú blondínku nachytal, ako podvádza manžela: Napísal mu tento odkaz!

Písomné upozornenie na neveru Zobraziť galériu (3)
Písomné upozornenie na neveru (Zdroj: Facebook)

DETROIT - Istý Američan dal veľmi slušným a nenápadným spôsobom vedieť fanúšikovi na futbalovom štadióne, že ho zrejme podvádza manželka. Načapal ju totiž pri tom, ako počas celého zápasu vypisuje svojmu údajnému milencovi. A keďže paroháčom by asi nechcel byť nikto, rozhodol sa, že si túto pikantnú informáciu nenechá pre seba.

Nemenovaný fanúšik tímu amerického futbalu Detroit Lions sledoval hru, keď popritom upútalo jeho zrak aj niečo iné. Mladá a tehotná žena, ktorá sedela pred ním, a ktorá si celý čas s niekým esemeskovala. A keďže mal dobrý výhľad, videl aj to, komu a čo presne písala. Adresátom bol istý Jason, ktorého dotyčná považuje rozhodne za viac než len za kamaráta. "Oveľa radšej by som deň trávila s tebou. Akonáhle s ním skončím, uvidíme sa," stálo v jednej sms správe.

Mladík menom Lye sa tak stal nechceným svedkom nevery a hoci by sa nad touto vecou mnohí iní ľudia asi len uškrnuli, rozhodol sa, že on to tak nenechá a manžela ženy, ktorý s ňou bol na zápase, o všetkom upovedomí. Na kus papiera napísal, čo je vo veci a potom mu ho nenápadne podal.

Lye zariadil, aby sa paroháč o nevere svojej partnerky dozvedel
Zobraziť galériu (3)
Lye zariadil, aby sa paroháč o nevere svojej partnerky dozvedel  (Zdroj: Facebook)

"Hej kamoš, nepoznám ťa a ty nepoznáš mňa. Ale keď prídeš domov, skontroluj telefón svojej ženy. Celý čas si písala s nejakým Jasonom, že si želá, aby s ním mohla tráviť deň! Maj sa pekne, prajem ti len to najlepšie. Šťastný Deň vďakyvzdania."

Tehotnú blondínku nachytal, ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Poznámka sa končila frázou "#Chive On", čo podľa denníka The Independent môže byť odkaz na webovú stránku Thechive.com a tým pádom aj na to, že by mohlo ísť o hoax. V každom prípade to ľuďom nezabránilo v tom, aby Lya chválili, alebo naopak kritizovali za to, čo urobil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu