Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ohromujúcu novú šou Lord Of The Dance uvidíme aj na Slovensku!

Ohromujúcu novú šou Lord Of The Dance uvidíme aj na Slovensku! Zobraziť galériu (4)
Ohromujúcu novú šou Lord Of The Dance uvidíme aj na Slovensku! (Zdroj: PR článok)

Svojím umením neprestávajú ohromovať celý svet a opäť zamieria aj pod Tatry. Tanečné predstavenie Lord Of The Dance: Dangerous Games, ktoré malo pred nedávnom premiéru vo Veľkej Británii, uvidia v budúcom roku aj slovenskí diváci!

Najnovšia írska tanečná megašou zavíta v rámci svetového turné na Slovensko 26. októbra 2015. Svetoznáme zoskupenie sa predstaví v bratislavskej Incheba Aréne, Hale C. Podľa organizátorov pôjde "o jednoznačne najvycibrenejšie predstavenie Lord Of The Dance po umeleckej aj technickej stránke".

Tradičné majstrovské dielo sa dočkalo nového naštudovania, opäť pod vedením zakladateľa súboru Michaela Flatleyho, ktorý preslávil írsky tanec po celom svete. Vynovená šou mala premiéru začiatkom septembra v londýnskom Palladiu a opäť sa dočkala vrúcneho prijatia od divákov aj kritiky.

Lord Of The Dance: Dangerous Games prináša nové tanečné čísla, bezchybný zvuk , vizuálne technológie, efektný svetelný park, inovované kostýmy a novú hudbu od skladateľa Gerarda Fahyho. Vývoj sa dotkol aj hlavných postáv, Pána Tanca aj obávaného Pána temnôt. Súboj dobra a zla tak dostáva novú, ešte vzrušujúcejšiu podobu a divákom sľubuje nezabudnuteľný zážitok s tradične silným finále a následným prídavkom nabitým obrovskou energiou.

Choreograf a umelecký šéf Michael Flatley chcel aj v novej verzii zachovať pôvodnú dávku napätia. Predstavenie ešte povýšili spomínané nové choreografie a moderná hudba, v ktorej vyniká fenomenálny írsky riverdance.

Som úplne nadšený z obrovského talentu a schopností všetkých umelcov, ktorých sme pre šou získali,“ vyjadril sa Flatley na margo 40-členného súboru, ktorý novú šou predstavil celému svetu. Jeho súčasťou je aj hosťujúca Nadine Coyle, bývalá hviezda populárnej dievčenskej skupiny Girls Aloud, ktorá spieva ústrednú skladbu šou.

Celosvetové turné Lord Of The Dance sa začalo už tento rok a naplánovaných má vyše 200 zastávok v 15 krajinách. Po predstaveniach v Palladiu pokračovala špeciálnym koncertom v SSE Arene vo Wembley a od novembra vyrazila mimo Veľkej Británie.

Priamo v programe diváci uvidia aj legendárneho Flatleyho, ktorý sa objavuje v úvodnej videosekvencii približujúcej jeho životnú dráhu od úplných začiatkov až po súčasnosť s odovzdávaním skúsenosti svojim nasledovníkom. Pripomeňme, že pôvodná Flatleyho šou Lord Of The Dance vznikla už pred takmer 20 rokmi.

Cítil som to tak, že túto šou ešte môžeme posunúť o level ďalej, no a nesklamal som sa. Naozaj sa to podarilo,“ povedal Flatley, prezývaný aj kráľ írskeho tanca. Jeho šou Lord Of The Dance videlo od roku 1996 vyše 60 miliónov ľudí po celom svete vrátane 400-tisíc divákov počas päťročného hosťovania v Las Vegas. Predstavenie patrí k najziskovejším projektom v umeleckom priemysle v celej jeho histórii. Vypredané bolo v minulosti viackrát aj na Slovensku, no a rok k nám zamieri opäť! 

Vstupenky exkluzívne na www.predpredaj.sk a vo vašom Telekom centre!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu