Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Majstrovstvá sveta W5 v kickboxe

Majstrovstvá sveta W5 v kickboxe
Majstrovstvá sveta W5 v kickboxe (Zdroj: Laddy M)

Majstrovstvá sveta verzie W5 sú vyvrcholením série turnajov o titul majstra sveta. Do tohto turnaja postupujú športovci v niekoľkých výberových kolách: víťazi domácich súbojov v rámci jednej krajiny, medzinárodných súbojov v rámci jedného kontinentu, a zápasov medzi najlepšími kickboxermi z rôznych kontinentov. Záverečnou etapou súbojov je Grand Prix –zápas o opasok medzi elitou.

Pre každého bojovníka titul W5 znamená začiatok najvyššej úrovne v profesionálnom kickboxe, je to značka toho, že patríte k elite, je to norma kvality a majstrovstva. Záverečné boje pavúka W5 majú právom postavenie najvýznamnejšieho svetového podujatia bojových športov, pretože hviezdy profesionálneho kickboxu sa stretávajú s víťazmi série W5 v jedinečnom boji s cieľom zistiť, kto je skutočne najlepší bojovník planéty.

Každý event W5 je však okrem toho aj úchvatná show, zložená zo športovej a zábavnej časti. Nechýbajú tu šarmantné ring-girls, vystúpenia umelcov, exkluzívny catering, výpravné vizuálne efekty a všetko, čo patrí k elitným svetovým športovým podujatiam.

Fakty o evente W5:

  • Majstrovstvá sveta W5 sa uskutočnia 29.a 30.11. 2014 v Bratislave vo forme showprogramu, v ktorom sa budú striedať jednotlivé zápasy a sprievodný program.
  • Oba dni budú ilustrovať základnú ideu eventu - Choose the way of a champion a Crossroad of times

  • Spolu sa predstaví 40 bojovníkov z dvadsiatich krajín

  • Odohrá sa 21 zápasov v siedmich váhových kategóriách

  • Celý turnaj budú naživo vysielať televízne spoločnosti na Slovensku aj v Rusku
     

Hlavná idea majstrovstiev sveta W5:
Základnou ideou, ktorá sprevádza organizáciu W5 už od jej vzniku, je “Choose the way of a champion”Vyber si cestu šampióna. Zakladá sa na predpoklade, že ktokoľvek – bez ohľadu na vek, zázemie, alebo národnosť - môže byť v tom, čo robí, najlepší. Pritom je jedno, odkiaľ pochádza, aká je jeho národnosť, alebo akej činnosti sa venuje. Šampiónom sa môže stať ktokoľvek a kedykoľvek, ak sa pre to sám rozhodne, a venuje tomu dostatočné množstvo energie a odhodlania.

Program majstrovstiev sveta W5:
Programovú štruktúru a hudobný obsah zastrešuje značkové podujatie Le Grande House, overený a 6 rokov fungujúci slovenský projekt známy v 4 krajinách sveta.
Hudobno-tanečné podujatie so zameraním na EDM /electronic dance music, bolo zahájené v roku 2008. Od tej doby na seba upriamilo pozornosť desiatok tisíc fanúšikov, ktorí sa stali svedkami nezabudnuteľného zážitku. Predstavenie modernej hudby dneška a zajtrajška ľuďom prináša inú dimenziu zábavy v podobe vystúpení známych a obľúbených umelcov, DJov, artistov a tanečníkov v spojení so špeciálnymi efektmi.
Hlavní predstavitelia projektu sú dnes už svetoznámi slovenskí Dji, Charlie Clubber a Tamira. Počas svojho pôsobenia sa predstavili vo viac ako 9 krajinách sveta a najvštívili aj tie najznámejšie svetové cluby ako Amnesia club na Ibize, Ministry of Sound Londýn a podobne.

Všetko o Le Grande House sa dozviete na www.legrandehouse.com.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu