Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Janka z Kokošoviec si hľadala milenca: V novom VIDEU veľké odhalenie pod kožuchom!

Janka z Kokošoviec
Janka z Kokošoviec (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Existuje mnoho spôsobov, ako sa dá zoznámiť. Niektorí si partnera našli na diskotéke, iní sa dali do reči v MHD. V súčasnosti asi najobľúbenejšie a najčastejšie je zoznámenie na internete. Takto hľadala svoju chýbajúcu polovičku aj mladá Slovenka. A zožala za to poriadne veľký výsmech. Nič ale nie je tak, ako sa na prvý pohľad zdá.

Dvadsaťročná Janka Kipikašová na začiatok videa prezradí, že pochádza z malebnej obce Kokošovce v okrese Prešov. Ďalej sa už rozhovorí o nárokoch na budúceho partnera, ktoré sú pomerne vysoké. "Mal by byť milý, pekný, charizmatický, najlepšie 180 cm vysoký. Na farbe očí a vlasov mi nezáleží. Mal by byť dobre stavaný a mužný. Nevadí mi zarastený chlap, no nemal by byť hipster," upresnila.

Niečo však sympatická dievčina prezradila o sebe. Je športovo založená, rada cvičí zumbu a počúva hip-hop, najmä Ega a Rytmusa. Jej najobľúbenejšou pesničkou je momentálne Anjel a aby nikomu nebolo ľúto, kúsok z nej aj zaspievala. Na záver Janka dodala, že má zmysel pre humor. Poznám veľa vtipov, aj neslušných, ale to až v ďalšom videjku," vyhráža sa.

Janka z Kokošoviec

Asi nejednému z vás napadlo, že ide pravdepodobne o podvod a Janka nie je Janka, ale úplne niekto iný. Je to naozaj tak. Toto žieňa s neposlušnými vlasmi sa vraj v skutočnosti volá Barbora a je z Prešova. Po tom, ako sa do nej pustilo mnoho Slovákov, ktorí jej nadávali do hlúpych a trápnych, nakrútila nové video, v ktorom "odhalila" pravdu.

Janka z Kokošoviec - odhalenie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu