Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otec našiel dcérke (2) modriny, nastrčil kameru: Šokujúce VIDEO pestúnky mu zničilo život!

Pestúnka začala po dievčatku šliapať! Zobraziť galériu (2)
Pestúnka začala po dievčatku šliapať! (Zdroj: Facebook)

KAMPALA - Keď otec zistil, že jeho dvojročná dcérka je samá modrina, nainštaloval do domu skrytú kameru. Po zhliadnutí záznamu v ňom okamžite zovrela krv a pestúnku takmer zabil. Čo zábery odhalili?

Ugandskej pestúnke Jolly Tumuhiirwe (22) hrozí 15-ročné väzenie za týranie malého dievčatka, o ktoré sa mala vzorne starať, ale namiesto toho dievčatku spôsobila traumu. Keď ho na gauči kŕmila, dievčatko nechcelo jesť a začalo rumázgať. Vtedy mu dala prvú silnú facku.

Pestúnka začala po dievčatku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Potom utrpenie pokračovalo, keď ho nasilu nakŕmila a dievčatko potravu vyvrátilo na koberec. Sotila ho na zem a začala mlátiť hračkou. To bol však len začiatok, lebo vzápätí urobila niečo, čo by zdravému človeku nikdy nenapadlo. Postavila sa na dievčatko a začala po ňom šliapať! Keď už malo dosť, schmatla ho za jednu ručičku, dvihla a niesla do vedľajšej izby. Video uverejnil britský Mirror.

Otec dcérky, Eric Kamanzi, ktorému sa nezdalo krívanie a bolestivé modriny dieťatka, si pozrel záznam a vtedy dostal šialený záchvat, uviedol web Wn.com. Pestúnku začal mlátiť hlava-nehlava, za čo ho zatkla polícia. Pri výsluchu im však ukázal surové video, ktoré zaznamenala skrytá kamera a bol prepustený. Agresívnu Jolly Tumuhiirwe však podľa BBC okamžite obvinili z pokusu o vraždu a zatkli. Matka dievčatka sa po incidente rozhodla, že svoju dcérku už nikdy nezverí do rúk pestúnke. Rodičia video na výstrahu zverejnili na internete.

 

Upozornenie: Video obsahuje násilné scény a je nevhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou.

Sadistická pestúnka

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu