Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kung-fu majster predviedol neskutočný trik: Rozhodne ho neskúšajte doma!

Majster kung-fu dokáže prežiť obesenie Zobraziť galériu (3)
Majster kung-fu dokáže prežiť obesenie (Zdroj: CEN)

DINGTAO - Majster bojových umení z Číny dokáže prakticky nemožné. Za krk sa povesí na lano visiace zo stromu a vydrží tak bez toho, aby sa zadusil. V ďalších riadkoch vysvetľuje, ako je to možné. Vy to však v žiadnom prípade neskúšajte doma.

Expert na bojové umenia Li Liangbin z čínskej provincie Shandong riskuje svoj život zakaždým, keď demonštruje, ako sa dá prežiť jedno extrémne číslo. Tvrdým tréningom mu totiž tak stvrdli svaly na krku, že vie visieť na lane upevneného na strome a popri tom bez problémov dýchať.

Majster kung-fu dokáže prežiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CEN)

"Kung-fu sa venujem už odmalička a aj keď som teraz už majster, stále hľadám nové výzvy týkajúce sa môjho tela. Stálo ma veľa tréningu, meditácie aj sebadisciplíny, kým som natrénoval číslo s visením na lane. Trvalo mi desať rokov, kým som to nacvičil," povedal Li, pričom upozornil, aby to nikto neskúšal doma.

Majster kung-fu dokáže prežiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CEN)

"Kung-fu je môj život a je dôležité mať v ňom vždy nejaký cieľ. Každý požná kung-fu majstrov, čo dokážu rukou rozbiť betónové dosky, ale prežiť obesenie, to je niečo nové," dodal Liangbin.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu