Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina (20) sa zamilovala do sexi muža (23): Po mesiaci chodenie na ňu vyvalil tajomstvo!

Kieran a Charlotte Zobraziť galériu (4)
Kieran a Charlotte (Zdroj: Foto: youtube)

LONDÝN - Mladý pár sa do seba veľmi zamiloval. Charlotte Urieová (20) však ostala v šoku, keď jej vysnívaný partner Kieran Moloney (23) po mesiaci randenia povedal, že sa narodil ako dievča.

Charlotte bola presvedčená, že našla dokonalého muža.  Priateľ jej však odhalil obrovské tajomstvo. Narodil sa ako Ciara, no dnes sa pýši dokonale mužnou postavou. Mladík o svojom pôvode nikomu nepovedal, zdôveril sa až svojej láske.

Aj napriek šokujúcej správe Charlotte stojí pri svojom vyvolenom, dokonca sa ich vzťah stal ešte hlbším a dôvernejším. "Nezáleží na tom, že sa narodil ako dievča. Bola som síce veľmi prekvapená, avšak milujem ho pre to, aký je a v mojich očiach je to stále muž," povedala pre britský Mirror a dodala: "Je veľmi mužný a má skvelé telo, ale okrem toho je to môj najlepší priateľ."

Dievčina (20) sa zamilovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Partneri plánujú svadbu a chcú si založiť rodinu. Kieran chce poprosiť svojho najlepšieho kamaráta, aby im daroval spermie. Pôvodom je z Nového Zélandu, ale teraz žije v Londýne. "Keď som sa prvýkrát stretol so Charlotteou, bol som unesený jej krásou. Bál som sa, ako by reagovala, keby zistila, že som dievča. Potreboval som vedieť, že jej môžem veriť, aby som mohol odhalil svoje tajomstvo."
 
Po tom, čo sa mladík zdôveril, nasledovali hodiny rozhovorov. Dievčina však priznala, že ho aj napriek tomu veľmi ľúbi, nechce ho opustiť a nezáleží jej vôbec na tom, že sa narodil s opačným pohlavím.

Dievčina (20) sa zamilovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Kieran žije ako muž už sedem rokov a konečne sa cíti dobre. Vyjadril sa, že ako dieťa, veľmi trpel, keď ho mama obliekala do dievčenských šatočiek, vždy sa veľmi rozplakal. Na základnej škole sa stal terčom posmeškov. V puberte sa jeho mätúce pocity stupňovali. "Nenávidel som, keď mi začali rásť prsia. Závidel som chlapcom, že sa im mení hlas a začínajú sa holiť," povedal. V 14-tich rokoch prišiel o panenstvo, no vtedy pochopil, že to nie je ono a cítil sa zle.

Kieran ako dievča
Zobraziť galériu (4)
Kieran ako dievča  (Zdroj: Foto: youtube)

"Začal som brať hormonálne tabletky, ktoré spôsobili zmenu môjho hlasu a začalo mi rásť ochlpenie. Miloval som zmeny," hovorí. Kierana podporovala aj rodina, jeho mamička Bronagh Moloneyová (49), ktorá je zdravotnou sestrou, mu začala hovoriť syn.

V novembri 2009, keď mal 18 rokov, začal brať testosterónové injekcie, o dva roky neskôr podstúpil obojstrannú mastektómiu a celková zmenu pohlavia. "Keď som videl výsledky, cítil som eufóriu. Konečne som vyzeral ako muž. O tom som vždy sníval."  V auguste 2012 si Kieran zmenil meno a stretol svoju lásku Charlotte.

 
 

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu