Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO mladíka (26), ktorý chce vyzerať ako vtákopysk: Pozrite sa, či sa mu to podarilo!

Jenya Bolotov Zobraziť galériu (3)
Jenya Bolotov (Zdroj: Foto: Facebook)

MOSKVA – Jenya Bolotov bol očividne nespokojný so svojím výzorom. Ako 18-ročný preto začal s premenou. Po ôsmich rokoch dosiahol vytúžený vzhľad, no ako povedal, ešte neskončil. Chce vyzerať ako vtákopysk.

Mladý ruský dizajnér (26) sa už osem rokov usiluje o premenu svojho vzhľadu. Chce, aby z neho bola ľudská verzia zvieratka - vtákopyska. Podstupuje preto bolestivé naťahovanie častí tváre, aby dosiahol vytúžený bizarný výzor. Natiahol si obe ušné lalôčiky, nozdry, hornú a spodnú peru.   

Ako sa Jenya vyjadril pre mirror.co.uk, s praktikami sa nezastaví, dokým nedosiahne svoju vytúženú víziu. "Milujem vtákopysky, ako vyzerajú, a dokonca aj zvuky, ktoré vydávajú," povedal a dodal: "Podstupujem úpravy svojho tela, je to to, čím som vždy chcel byť."

FOTO mladíka (26), ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Keď Jenya dospieval, bol plachý a cítil sa, akoby nezapadal medzi ľudí. "Bol som veľmi pokojné dieťa. Keď som bol malý, cítil som sa, akoby som nepatril do tohto sveta, Vedel som, že budem musieť sám uskutočniť zmenu, aby som bol šťastný," doplnil.

Mladík sa prvýkrát dozvedel o možnosti telesnej modifikácie, keď mal 10 rokov. Vtedy ho začal fascinovať piercing. "Sprvu som nemal potuchy o tom, ako to urobiť, tak som urobil veľa chýb s mojimi ušnými lalôčikmi. Ale to bol začiatok mojej cesty," vysvetľuje mladík a dodáva, že neskôr sa naučil metódy, ktorými sa dajú časti tela naťahovať.

FOTO mladíka (26), ktorý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Jenya, ktorý je stále slobodný, tvrdí, že jeho šialené úpravy nemajú vplyv na bežný dennodenný život. "Môžem jesť, hovoriť a telefonovať ako všetci ostatní. Ľudia si ma na ulici všímajú a majú negatívne komentáre, snažím sa to ignorovať," uzavrel.   

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu