Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zo školských lavíc, len od 18 rokov: Žiaci nakrútili riaditeľa, ako líže matikárke jaskynku!

Riaditeľ a matematikárka boli pristihnutí Zobraziť galériu (4)
Riaditeľ a matematikárka boli pristihnutí (Zdroj: lokalec.si)

MARIBOR - Slovinsko je hore nohami. Krajinou otriasa pornoškandál riaditeľa školy, ktorý matematikárke robil orál priamo v triede! Pri chúlostivom momente ich nakrútili žiaci. Video zavesili na internet, kde si ho každý pozrel. Poriadne zavarili hlavne riaditeľovi. Ten sa žiakom vyhrážal, neskôr sa vyhováral a teraz všetko popiera.

Riaditeľ strednej školy v Maribore Drago Kamenik (41) bol pristihnutý, ako poskytuje orálny sex matematikárke Manja Merteljovej (45) priamo na školskej lavici v triede. "Počuli sme nejaké zvuky a bolo nám hneď jasné, že ide o súlož. Mysleli sme si však, že je to niekto zo študentov," povedal slovinským médiám jeden zo svedkov.

Keď otvorili dvere na učebni a zbadali vlastných učiteľov, ako sa uspokojujú, boli otrasení. Ten pohľad bol šokujúci. Učiteľka s roztiahnutými nohami a riaditeľova hlava medzi nimi. "Nemohli sme uveriť vlastným očiam, keď sme videli riaditeľa a našu učiteľku," povedal jeden z očitých svedkov.

Tento škandál sa šíri po celom svete rýchlosťou blesku. Je kuriózne, že si to učitelia rozdávali práve za bieleho dňa, kedy bola škola plná žiakov. Hlava školy sa im vyhrážala, aby video nikomu neukazovali, inak ich bude žalovať. Neposlúchli a pikantné zábery zverejnili na internete.

Drago (vľavo) na školskom výlete s dotyčnou učiteľkou (druhá sprava)
Zobraziť galériu (4)
Drago (vľavo) na školskom výlete s dotyčnou učiteľkou (druhá sprava)  (Zdroj: lokalec.si)

Najprv Drago všetko zapieral. "Obrátil som sa na políciu. To nie som ja, je to dielo photoshopu. Viete si vôbec predstaviť, čo to teraz pre moju manželku znamená?" rozčúlil sa Kamenik pre slovinský portál lokalec.

No potom sa video stalo nesmierne populárne a on tvrdil, že na videu nie je on. Otec dvoch detí si teda poriadne zavaril. Ale zavarila si aj učiteľka, ktorá má s veľkou pravdepodobnosťou manžela. Na fotkách zo školských výletov jasne vidieť snubný prsteň na ruke.

Podľa okolia mali k sebe blízko
Zobraziť galériu (4)
Podľa okolia mali k sebe blízko  (Zdroj: lokalec.si)

Riaditeľ celú vec, prirodzene, zapiera. Študenti mu však odkazujú, že ako dôkaz môžu dodať zvyšnú časť videa, kde sa potvrdí, že ide o riaditeľa školy. S dotyčnou učiteľkou akýkoľvek vzťah poprel. Iba poznamenal, že je veľmi dobrá pedagogička s viacerými vyznamenaniami.

Slovinci sa pýtali aj IT expertov, aby sa vyjadrili k pravosti videa. Tí potvrdili, že je autentické a len veľmi ťažko môže ísť o fotomontáž.

Riaditeľa sa podarilo dostať aj pred kameru, ale všetky obvinenia odmietol:

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu