Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO len pre naozaj silné povahy: Tínedžer si strháva obrovskú chrastu!

Strhávanie chrasty
Strhávanie chrasty (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Chcel byť macher, tak urobil niečo, z čoho sa mnohým ľuďom zrejme bude dvíhať žalúdok. Mladík si z ruky odtrhol obrovskú chrastu. Áno, zvykli sme to robiť aj my, keď sme boli deti, ale toto je naozaj extrémny prípad. Upozorňujeme, že nasledujúce video nie je vhodné pre slabšie povahy.

Na webe koluje plno nechutných videí, na ktorých si ľudia vytláčajú vyrážky, prepichujú telá pírsingom, alebo konzumujú veci, z ktorých nás napína už len pri pohľade na ne. Tieto zábery ich ale podľa nás tromfnú.

Mladík menom Max Holmes si poranil ruku, keď havaroval na motorke počas dovolenky vo Vietname. Keďže sa mu nechcelo čakať, kým sa rana zahojí, rozhodol sa strhnúť si chrastu nasilu. Na videu je zachytený, ako ju pomaly dáva dolu a odhaľuje pod ňou ružové mäso. Kus zrazenej a zaschnutej krvi sa mu dokonca podarilo strhnúť na jeden šup, na veľkú radosť samého seba i svojich kamarátov, ktorí ho nakrúcajú.

Video nie je vhodné pre mladistvé osoby a slabšie povahy

Strhávanie chrasty

Ak aj vy patríte k ľuďom, ktorých pokúšajú chrasty, tak by ste mali vedieť, že je to veľmi nebezpečné. Ich strhávaním totiž odkrývate ešte nezahojenú kožu, do ktorej sa môže veľmi ľahko dostať infekcia. Týmto spôsobom taktiež vznikajú jazvy, ktoré by ste si mohli ušetriť, ak by ste počkali, kým chrasta sama neodpadne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu