Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vianočná reklama, ktorú Slovensko miluje: FOTO, ako nám vyrástla malá beťárka za 10 rokov!

Táto vianočná reklama je možno jediná, ktorá nikdy nikomu neliezla na nervy. Zobraziť galériu (6)
Táto vianočná reklama je možno jediná, ktorá nikdy nikomu neliezla na nervy. (Zdroj: YouTube)

ROKYCANY – Detskí herci sa niekedy ťažko zbavia spájania so svojou rolou z mladosti. To je určite aj prípad dievčaťa menom Sandra Flemrová (15). Nič vám to meno nehovorí? Možno nie, no jej tvár pozná každý Slovák i Čech. Sandra ešte ako štvorročná hrala v reklame, ktorá sa neodmysliteľne spája s Vianocami. Nie, nie, ja nemusím, ja už ho vidím...

Je to už desať rokov, čo sa táto reklama objavila prvýkrát na televíznych obrazovkách. Sandru pozvali na kasting, kde sa snažili najmä zistiť, či má predstavivosť. Keď neskôr zavolali domov, aby jej oznámili, že sa im páčila zo všetkých najviac, celá rodina mala ohromnú radosť. Vraj z toho bol riadny poprask aj v škôlke.

Reklama sa natáčala dva dni v lesíku pri Mladej Boleslavi, no sneh museli dorobiť umelý. Sandra mala spočiatku trému, no za odmenu, vždy keď sa jej podarilo urobiť to, čo od nej milý pán režisér chcel, od rodičov dostávala žuvačky. Sladkosti totiž Sandra nemôže jesť, má alergiu.

Táto vianočná reklama je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Veľa ľudí si zrejme myslela, že Josef Polášek, ktorý v reklame stvárnil Sandrinho otca, ním je aj v skutočnosti. Na to vždy vtipne odpovedala, že „doma má lepšieho“. Takéto otázky dostávala Sandra aj neskôr v škole, keď sa spolužiaci a učitelia dozvedeli, že je aktérkou ich obľúbenej vianočnej reklamy.

Táto vianočná reklama je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Sandra mala počas natáčania zrejme najbližšie k samotnému akože "hrozivému" prasiatku. Prezradila, že v budúcnosti by sa chcela stať veterinárkou, pretože má veľmi rada zvieratká a chcela by im pomáhať. Aj kancovi z reklamy museli pomáhať, štábu sa totiž bál a nechcelo sa mu v kritickom okamihu vyliezť z klietky.

Vianočná reklama s prasiatkom

Podľa dostupných informácií sa Sandra stále snaží stať herečkou, hodí na konkurzy, no zatiaľ bez výsledku. O svojom druhom sne, veterine, bude rozhodovať v najbližších rokoch. Teraz už má 15, keď dokončí štúdium na strednej škole v Rokycanoch, bude sa musieť rozhodnúť, kam na univerzitu. Možno sa jej podarí spojiť svoje vášne a vytvorí podobne vtipné a príjemné reklamy spojené so zvieratami.

Táto vianočná reklama je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu