Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tipy, ako rýchlejšie „stvrdne“.

ZEREX Zobraziť galériu (2)
ZEREX (Zdroj: zerex)

Nie každému mužovi musí penis „stvrdnúť“ okamžite rýchlo. Jednému stačí menej, inému treba viac. Dosiahnite aj vy rýchlejšiu a kvalitnejšiu erekciu vďaka nasledovným tipom.

Maznanie hneď ráno

Využite rannú pripravenosť. Je to viac než isté, že erekcia príde ráno celkom sama a nebudete musieť dlho čakať. Penis je na začiatku nového dňa plný testosterónu, preto to využite.

Provokujúci postoj

Skúste využiť dopad svetla na nahé telá. Oči muža sú veľmi pozorné a nahé ženské telo dokáže urobiť zázraky. Požiadajte svoju partnerku, aby vás čakala nahá s roztiahnutými nohami v posteli. Už nebudete musieť dlho čakať na prekrvenie svojho najdôležitejšieho údu.

Orálny sex na nezaplatenie

A čo tak kvalitný orálny sex? Je to len otázka pár sekúnd a penis bude raz dva tvrdý ako kameň. Po takejto príprave s dostatočne prekrveným penisom môžete prejsť na erotické polohy.

ZEREX pomocník!“

Žiadne tipy nie sú dostačujúce? Potom je tu už len jeden pomocník a to účinná tableta ZEREX. Erekcia sa dostaví okamžite, bez akéhosi stimulovania. Doprajte  svojej partnerke penis tvrdý ako skala a to už do pár minút od užitia. Všetky zdravé a účinné produkty zo ZEREX.sk vám vyhovejú po každej stránke, nielen erotickej.

- reklamná správa -

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu