Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Expert na randenie pobúril svet: Mužom radí, ako zbaliť ženy, z tohto odpadnete!

Julien sa pasuje do role odborníka na ženy Zobraziť galériu (3)
Julien sa pasuje do role odborníka na ženy (Zdroj: Twitter, Instagram)

BRATISLAVA - Muži, ak nemáte úspech u žien a doteraz sa vám nepodarilo nájsť recept ako na ne, jeden samozvaný odborník má pre vás radu. Vraj pomáha násilie! Proti jeho odporúčaniam sa zdvihla obrovská vlna odporu a chladné v tejto súvislosti neostali ani úrady.

Julien Blanc sám seba označuje ako "medzinárodného experta pre poskytovanie rád v oblasti randenia". So spoločnosťou Real Social Dynamics cestuje po svete a radí mužom, ako zbaliť ženu. Podľa nich je zaručeným receptom násilie a zneužívanie. V jednom videu napríklad radí: "Choďte do Tokia, zdrapte ženu, zakričte "Pikachu" a položte jej hlavu na svojho vtáka."

Expert na randenie pobúril
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter, Instagram)

Blanc si za svoje rady účtuje nehoráznych 200 až 500 dolárov (160 až 4400 eur). A taktiež pridáva sebavedomú garanciu: "Ručím vám za to, že sa vďaka mne stanete v najrýchlejšom možnom čase naozajstným pasákom obklopeným krásnymi ženami. Ak sa tak nestane, vrátim vám peniaze."

Proti Julienovej filozofii sa vzniesla veľká vlna kritiky, a to dokonca aj zo strany oficiálnych predstaviteľov. Nedávno, keď bol v Austrálii, sa dokonca konali protesty v súvislosti s Blancovými seminármi a vznikla aj petícia, ktorú podpísali tisíce ľudí. "Je neuveriteľné, že mužom ako Blanc prechádzalo ich odporné správanie tak dlho bez akéhokoľvek povšimnutia. A dokonca sú niektorí ochotní mu za to platiť," povedala autorka petície Jenn Liová.

Expert na randenie pobúril
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter, Instagram)

Tamojšie úrady mu preto zrušili víza a vyhostili ho z krajiny. "Blancove víza už neplatia. V piatok (7.11.) bol nútený opustiť krajinu," vyhlásil austrálsky minister pre imigráciu Scott Morrison.  Julien sa v najbližších týždňoch chystá v rámci svojho turné zastaviť v Japonsku. Počkajme si, ako so svojimi radami dopadne tam.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu