Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muži, berte si príklad z tohto krásavca: Ženy ho milujú, muži ...!

Mladík sa odviazal pri upratovaní Zobraziť galériu (2)
Mladík sa odviazal pri upratovaní (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ako málo stačí na to, aby ste sa stali slávnym! Tomuto mladíkovi napríklad pomohlo, že sa vyzliekol do pol pása a začal upratovať svoj príbytok. Ženy sú z neho nadšené a muži? Tí sa zrejme len uškrnú a "ďakujú" mu za to, že ukázal, že keď treba, chytí handru do ruky aj chlap.

Ak patríte k ľuďom, ktorí neradi upratujú, potom ste to zrejme neskúšali so sprievodom hudby a tanca. Presne takúto lekciu totiž ponúka video, ktorého hlavnou hviezdou je neznámy sympatický mladík. Upratovanie pravdepodobne nepatrí k jeho najväčším koníčkom, a preto sa rozhodol si ho spestriť niečím, čo má naozaj rád - tancom.

Mladík sa odviazal pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Pustil si notoricky známu pesničku 9 to 5 od Sheeny Easton a hneď mu všetko išlo ľahšie od ruky. Spieva si a robí otočky a iné tanečné figúry popri tom, ako umýva podlahu. Potom si však všimne, že ho spolubývajúci nakrúca a prestane. Aká škoda!

Video sa pred pár dňami objavilo na Youtube a hneď si získalo množstvo fanúšikov. Poväčšine ženských. "Je slobodný?," pýta sa jedna užívateľka, pričom naráža na jeho atraktívny vzhľad. "Je stelesnením sexuálnych fantázií," pridala sa druhá.

Mladík tancuje pri upratovaní

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu