Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Živú Barbie surovo prepadli a zmlátili: Opuchnutá tvár alebo ďalšia plastika!

Ukrajinka Valeria Lukyanova Zobraziť galériu (2)
Ukrajinka Valeria Lukyanova (Zdroj: Foto: Facebook, int.)

ODESSA - Modelku Valeriu Lukyanovu (28), ktorá sa stala svetoznámou vďaka svojej podobnosti s bábikou Barbie, prepadli dvaja muži priamo pred jej domom a zmlátili ju. Skončila s opuchnutou a obviazanou tvárou. Krásna Ukrajinka tvrdí, že sa jej niekto vyhráža už dva roky.

"Prišla som domov z nákupov a chcela som do číselníka naťukať kód. V tej chvíli odniekiaľ vybehli dvaja muži a napadli ma," cituje krásku denník Daily Mail. K incidentu malo dôjsť 31. októbra priamo pre jej domom.

"Nič nepovedali, ani ma neokradli. Všetko sa to zvrtlo rýchlo. Jeden ma udrel po hlave, druhý ma bil do tváre, potom ma začali škrtiť," opisuje desivé zážitky Valeria. Násilníkov údajne vyrušila suseda, z miesta utiekli. Po incidente kráska pobudla v nemocnici, no teraz je už opäť doma. Valeria totiž tvrdí, že už dva roky sa jej niekto telefonicky vyhráža.

Živú Barbie surovo prepadli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Otázkou ale je, ako to s jej napadnutím bolo naozaj. Vyskytli sa totiž dohady, že živá Barbie podstúpila plastickú operáciu a aby túto skutočnosť zakryla, vymyslela si incident s dvoma mužmi. Tak by mohla utajiť pôvod opuchov a modrín na svojej tvári. Stále totiž tvrdí, že jedinú plastickú operáciu, ktorú podstúpila, bolo zväčšenie pŕs. Všetko ostatné je príroda.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu