Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chcete si požičať peniaze? Zvoľte si moderný a bezpečný spôsob!

Chcete si požičať peniaze? Zvoľte si moderný a bezpečný spôsob! Zobraziť galériu (2)
Chcete si požičať peniaze? Zvoľte si moderný a bezpečný spôsob!

Stáť v rade v pobočke, čakať kedy mi bude pôžička vyplatená na bankový účet alebo ísť na poštu a nechať si vyplatiť poštovú poukážku....To všetko je už história. Provident predstavuje novú predplatenú kartu! Neprináša iba pohodlie, ale je sexi a takisto moderná a bezpečná.

Premiéra na červenom koberci
Slovensko je prvým trhom Providentu, kde sa nová karta uvádza do praxe. Doposiaľ ste si mohli po schválení pôžičky v Providente vybrať, či chcete mať peniaze doručené poštovou poukážkou alebo na bankový účet. Predplatená karta je príjemným kompromisom – k peniazom sa dostanete kedykoľvek - či je pracovný deň alebo nedeľa a čo je podstatné, nemusíte mať ani účet v banke. Odpadá tak cesta na poštu alebo platenie poplatkov za bankový účet. Karta, ako spôsob vyplatenia financií, vás nestojí ani cent.

Chcete kartu? Môžete ju mať okamžite
Na predplatenú kartu Provident nečakáte. Samozrejme, jej získaniu predchádza klasický schvaľovací proces žiadosti o pôžičku. V prípade, že pôžička bude poskytnutá, vyberiete si spôsob doručenia peňazí.  Ak sa rozhodnete pre kartu, získate ju okamžite. Hotovosť tak máte priamo na svojej platobnej karte, s ktorou môžete nakupovať či vyberať z bankomatu.

Je iba na vás ako a kde kartu použijete
Predplatená karta Provident je kartou typu MasterCard®. Z karty si môžete vyberať peniaze postupne, podľa potreby, pričom umožňuje platby i v obchodoch. Zvýši sa nielen váš komfort a prehľad vo financiách, ale predovšetkým bezpečnosť. Všetky informácie a transakcie sú chránené PIN kódom. V prípade, že vám kartu ukradnú, stačí to nahlásiť na zákaznícke centrum Providentu, kartu zablokujú a o peniaze neprídete.

Za kartu ani cent
Pozor, nezamieňajte si predplatenú kartu s kreditkou. Predplatená karta je iba forma, akou je pôžička vyplatená, nie je totožná s kreditnou kartou. Celú výšku pôžičky dostávate na kartu a môžete ju využívať podľa uváženia. Za jej vystavenie a vedenie neplatíte žiadne poplatky. Takisto neprídete o eurá navyše ani pri výbere z bankomatu, ani pri platbe kartou u obchodníka. Novinka Providentu je jednoducho „peňaženka“ v modernej podobe.

Keď pôžička, tak značková

Pri výbere pôžičky, nech siahnete po ktorejkoľvek spoločnosti, sa nepýtajte iba na to „koľko dostanem a koľko za to zaplatím“. Predtým, ako podpíšete zmluvu, mali by ste si ju prečítať a pýtať sa, aké sú sankcie a poplatky v prípade, že by sa napríklad niečo stalo a nemohli by ste zaplatiť splátku načas. Niektoré firmy majú svoje príjmy založené práve na sankciách, ktoré človek pri podpise zmluvy nerieši. V Providente riešia prípadné problémy so splácaním úpravou splátkového kalendára, pričom táto služba je bezplatná a dokonca, aj keď vynecháte splátku, nezaplatíte nič navyše. Zárukou férového prístupu je viac ako 130-ročná tradícia spoločnosti, podnikanie v ôsmich krajinách, jasné pravidlá a transparentné zmluvné podmienky.

 

Viac informácií o karte Provident nájdete tu.

 -reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu