Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nebezpečné vrahyne šokovali: Lesbická láska v textilke a sex vo väzenskom pavilóne!

Suzanne von Richthofen dostala za vraždu rodičov 39 rokov väzenia Zobraziť galériu (2)
Suzanne von Richthofen dostala za vraždu rodičov 39 rokov väzenia (Zdroj: YouTube)

SAO PAULO - Dve z najznámejších brazílskych vrahýň, ktoré boli odsúdené na desiatky rokov väzenia, sa rozhodli uzavrieť lesbický sobáš. Jedna zo šťastných neviest sa dokonca kvôli láske vzdala aj práva na podmienečné prepustenie, aby mohla tráviť čas so svojou snúbenicou v pavilóne pre novomanželov vo väznici v Tremembé.

Sobáš kriminálnic masovo sledovala väčšina brazílskych médií, podobne ako šokujúce vraždy, na ktorých sa obe ženy kedysi podieľali. Teraz už tridsaťročná bisexuálka Suzanne von Richthofenová bola pred 12 rokmi odsúdená na 39 rokov väzenia za to, že zorganizovala vraždu svojich rodičov, ktorí nesúhlasili s jej plánovaným sobášom s vysnívaným mužom. Ten totiž odmietal pracovať a študovať.

Tridsaťšesťročná Sandra Regina Sanchezová, ktorá sa v roku 2006 podieľala na únose a vražde dieťaťa, ktorého rodičia nezaplatili výkupné, si odpykáva trest 27 rokov väzenia.

Vzájomná láska, ktorá medzi ženami vypukla v textilnej továrni, kde sú obe pracovne zaradené, ukončila vzťah Sanchezovej s ďalšou známou vrahyňou, tridsaťdvaročnou Elize Matsunagovou, ktorá predvlani zabila a rozrezala na kusy svojho manžela, významného priemyselníka.

V Brazílii je manželstvo osôb rovnakého pohlavia fakticky povolené najvyšším súdom, podľa ktorého tomu nebráni ústava. Od roku 2006 je súčasne uložený návrh zákona o homosexuálnom manželstve, ktorý blokuje konzervatívna časť brazílskych poslancov.

Suzanne stretla Sandru v textilnej továrni
Zobraziť galériu (2)
Suzanne stretla Sandru v textilnej továrni  (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu