Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čistá provokácia vo fast-foode: Ovalil ho pizzou, skončil v bezvedomí!

Pizzová vojna Zobraziť galériu (3)
Pizzová vojna (Zdroj: YouTube)

ONTARIO - Keď k niekomu pristúpite a strelíte mu z ničoho nič facku, nečakajte, že to ostane bez reakcie. Mladík z kanadského Ontaria si zrejme myslel, že nad tým dotyčný len mávne rukou a nechá to tak. Stal sa pravý opak.

Ala Sutcliffa jeho kamaráti nafilmovali pri pizzovej bitke v pobočke istého fast-foodu. Mladík si vyhliadol jedného zákazníka, ku ktorému podišiel, aby mu podal ruku. No namiesto toho ho bez príčiny udrel kúskom pizze. Chlapík absolútne nechápe, čím si niečo také zaslúžil a začne na Ala kričať. "Rýpal do môjho kamaráta, tak som sa mu odplatil," zdôvodnil svoj čin iniciátor útoku.

Pizzová vojna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Lenže netrvalo dlho a z útočníka sa stala obeť. Mladík sa Totiž Sutcliffovi za jeho pizzovú facku odplatil. Pristúpil k nemu zozadu a dal mu takú silnú päsťovku, že sa udrel o stôl a na niekoľko minút stratil vedomie. Al dokona na niekoľko minút upadol do bezvemodia. Keď sa prebral, pomohli mu ostatní zákazníci dať sa dokopy.

Pizzová vojna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Fackovanie ľudí pizzou vás môže poriadne mrzieť," napísal na svojom facebookovom profile Sutcliffe, čím naznačil, že celý incident ľutuje.

Pizzová vojna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu