Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľký horoskop pre fanúšikov alkoholu: Zistite, kto je podľa hviezd najlepší parťák na pohárik!

Dátum narodenia odhalí už aj to, aký ste konzument alkoholu. Zobraziť galériu (4)
Dátum narodenia odhalí už aj to, aký ste konzument alkoholu. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA – To, kedy sa človek narodí, nám podľa astrológov dokáže o povahe veľa povedať. Tento horoskop však nemá obdoby. Podľa dátumu narodenia už vedia zistiť aj to, akí konzument alkoholu ste, ktorý je váš najobľúbenejší nápoj, či dokonca či ste vhodný typ na alkoholické hry. Tak hurá zistiť, ako stojíte medzi ostatnými Slovákmi, ktorí obľubujú alkohol!

BARAN

Známy svojou priateľskou povahou, intoxikovaný baran bude prechádzať od jednej osoby k druhej a bude sa uisťovať, že všetci ostatní sa bavia minimálne rovnako dobre, ako on. Ak sa niekto z partie nebude cítiť perfektne, baran sa o to postará. Bude vám platiť a nosiť drinky až dovtedy, kým nebudete na rovnakej úrovni ako on. Ak máte práve zlú náladu, baran je osobnosť, s ktorou budete chcieť zájsť do baru na happy hour.

BÝK

Býk je jedno z najloajálnejších znamení, čo značí, že s vami bude v dobrom aj zlom, nech by sa počas noci dialo čokoľvek. Aj keď je to najlepší parťák na alkoholické radovánky, treba byť opatrný, pretože akonáhle je býk pod parou, jeho tvrdohlavosť vypláva na povrch. Ak sa mu nepáči plán na večer, nepodľahne tlaku kamarátov, ale vymyslí a tvrdo si bude presadzovať iný program. Býk je možno najhorším znamením pre tých, ktorí sa v opitosti hádajú. Na povrch sa u neho totiž vždy prederie prirodzená temperamentná povaha.

BLÍŽENCI

Toto znamenie je známe svojou miernou schizofréniou, čo znázorňujú aj dvojičky. Jeho nálada po požití alkoholu sa mení závratnou rýchlosťou, nie je preto jednoduché s ním piť. Paradoxne netolerujú nerozhodnosť, preto vždy treba vedieť kam sa ide a s kým, treba mať jasný plán. Takisto na jednom mieste nevydržia príliš dlho, preto sa odporúča často meniť lokál. Každý máme medzi priateľmi jedného, ktorý v okamihu, ako to preženie s alkoholom, záhadne zmizne. Je veľmi pravdepodobné, že ide o Blíženca.

Dátum narodenia odhalí už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív)

RAK

V tomto prípade ide o veľmi emocionálneho nasávača alkoholu. Raky sú schopné spustiť plač a hysterický záchvat priamo na podlahe v podniku v prípade, že všetko nejde podľa ich predstáv. Sú to podobne premenlivé povahy ako Blíženci, no v inom zmysle. V jednu chvíľu rak ľutuje sám seba, v ďalšom okamihu kričí na barmana, aby všetkým nalial ďalšiu rundu. Strieda sa teda u neho celý rad emócií, čo znamená, že nie je práve najlepším partnerom na party.

LEV

Pokým bude alkohol tiecť, dovtedy bude lev piť. To však spôsobuje, že si nenechá nič pre seba, čokoľvek si myslí, musí to dať najavo celému svetu, aj keď ide o urážlivé poznámky, ktoré môžu viesť k poriadnej bitke. Zhovorčivý lev sa po pár poldecákoch stáva nezastaviteľným rozprávačom. Nezastavíte ho aj preto, lebo lev je prirodzený vodca a prípadné ohrozenie jeho suverenity vás môže stáť veľa.

PANNA

Pannu môžete nájsť spôsobne popíjať vínko pri rožnom stole v bare, osamote sa lieči po ťažkom dni v práci. Na bohapusté chľastanie sa panny nehodia, majú tendenciu držať sa viac svojich osobných potrieb, vyhýbajú sa veľkým masám ľudí. Avšak títo elegáni vás budú dokonale sprevádzať výbornými podnikmi vždy, keď budete chcieť prežiť pohodový a jednoduchý večer v meste.

Dátum narodenia odhalí už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív)

VÁHY

Ak hľadáte ideálneho partnera na rozveselenie, pozrite sa medzi váhami. Sú to tie typy, ktoré vás zrazia z nôh dobrou náladou a práve vďaka nim sa väčšinou na prvý pohľad krachujúci večer ako mávnutím čarovného prútika zmení na legendárnu noc. Sú vyrovnaní, preto dokážu zvládnuť takmer každú situáciu, no ešte dôležitejšie je, že aj každú povahu v parte.

ŠKORPIÓN

Škorpiónom stačí pohárik tequily a vysypú zo seba neuveriteľné múdrosti. Svoje názory prezentujú z oboch strán, povedia to dobré, aj to zlé. Najlepšie na škorpiónoch s mini nábehom na alkoholizmus je to, že keďže majú tendenciu skrývať svoje emócie, nikdy vás neprekvapia citovým výlevom uprostred tanečného parketu. Sú to ľudia, ktorí sa vami budú piť v každej situácii.

STRELEC

Kombinácia povahy strelca a alkoholu nie je práve ideálna. Keďže majú strelci ostrý jazyk, nie je dobré miešať sa im do cesty v podkuráženom stave, extrémne si treba dávať pozor na každé slovo, ktoré poviete, lebo by mohlo byť nesprávne pochopené. Čím viac toho vypijú, tým rýchlejšie sa u nich objaví koketnosť, na akú v každodennom živote nie sme pri strelcoch zvyknutí. Budú tak ale napríklad ideálnym partnerom na dvojité rande.

Pitie alkoholových drinkov a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

KOZOROŽEC

Ideálnymi partnermi na pitie sú aj kozorožci, možno ich pokojne nazvať chameleónmi. Okamžite sa totiž aklimatizujú v akejkoľvek situácii, v ktorej sa môžu ocitnúť aj úplnou náhodou. Ide o bezstarostných priateľov túžiacich po zábave, ktorých nezaujíma čo sa deje, kedy či kde. Ide im len o to, ako sa čo najrýchlejšie a najefektívnejšie dostať do nálady.

VODNÁR

Vodnár patrí do skupiny znamení, ktoré dokáže v jeden večer rozotrieť celú paletu nálad a pocitov. Spokojne s ním pijete pri bare, no na okamih si odskočíte a všetko sa medzitým môže zmeniť, najmä ak vodnára niečo naštve. Piť s vodnárom znamená, že získate skúsenosť takmer s akoukoľvek situáciou, a to v jeden večer.

RYBY

Každý, kto si bol pár krát vypiť a nepamätal si od určitého okamihu nič, sa môže vcítiť do kože tohto znamenia. Rozdiel medzi príjemnou žúrkou a absolútnym oknom pre rybu činí presne jeden drink navyše, tá tenká hranica medzi slušným pijanom a na úplne opačnej strane stojacim ožranom. Ak sa snažíte niekoho na poslednú chvíľku zlákať von, ryby sú práve tie, ktoré s vami pôjdu ochotne, radi totiž plávajú po prúde. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu