Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO nechutného žartu, ktorý nikdy neskúšajte: Zakázali ho sociálne siete!

Mladík končí v kope snehu Zobraziť galériu (2)
Mladík končí v kope snehu (Zdroj: YouTube)

TORONTO - Čo niekomu príde ako podarený vtip, polícia už tak vyhodnotiť nemusí. Podobne to je aj v prípade skupiny Austrálčanov, ktorí poriadne dobehli svojho kamaráta, keď ho ešte spiaceho hodili do snehu.

Partia mladých Austrálčanov sa vybrala na dovolenku do Kanady. Po dvoch dňoch neustáleho žúrovania sa v ich prepitých hlavách zrodil vskutku brilantný nápad. Vzali polonahého kamaráta, ktorý zaspal na pohovke, za ruky a nohy a vyhodili ho von oknom do snehu. "Náš kámoš Snowy po dvoch dňoch plných alkoholu odpadol na gauči. Potreboval prebudiť, tak sme ho vyhodili z balkóna na druhom poschodí," okomentoval video jeden z mladíkov.

Chlapík sa po pár sekundách preberie, ale nevyzerá tak, že by mu dochádzalo, čo sa práve stalo. Snaží sa postaviť na nohy, no príliš mu to nejde a dokonca sa ešte viac skotúľa.

VIDEO nechutného žartu, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Mladíci umiestnili video zachytávajúce tento kanadský žartík na Facebook aj Youtube. Zrejme si mysleli, že sa ostatným bude zdať strašne vtipné. Lenže sa stal pravý opak; ľudia zábery poriadne skritizovali, pretože si, na rozdiel od "páchateľov" uvedomovali, že sa tento nemiestny vtip mohol skončiť tragédiou. Video bolo z tohto dôvodu stiahnuté zo sociálnych sietí. Prípad už začala prešetrovať aj polícia.

Spiaceho kamaráta hodili do snehu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu