Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO premeny, ktorá vám vyrazí dych: Hádajte, čo zmenilo námorníka na nepoznanie!

Verili by ste, že je to ten istý muž? Zobraziť galériu (3)
Verili by ste, že je to ten istý muž? (Zdroj: viralnova.com)

ATLANTA - Uplynulých päť mesiacov strávil Gary Sizer zdolávaním Apalačského chodníka, ktorý sa rozprestiera od amerického štátu Georgia až po Maine. Pred niekoľkými dňami zverejnil na internete fotografie, ktoré ho zobrazujú pred a po dokončení tripu. Rozdiel je ohromujúci!

Tesne predtým než bývalý námorník odštartoval 3500 km dlhú túru po Apalačskom chodníku, ktorý sa začína na severe USA pod kanadskou hranicou a končí dolu na juhu, sa odfotil. A to isté spravil aj po tom, ako dobrodružné putovanie po Apalačaských horách skončil.

Rozdiel je šokujúci. Gary na fotografiách vyzerá ako dvaja úplne iní ľudia. Podľa vlastných slov počas túry denne spálil medzi 5000 a 6000 kalóriami a dokonca aj keď jedol, robil tak počas chôdze. Seizer ale priznal, že boli dni, kedy aj oddychoval a vtedy do seba hádzal tú najnezdravšiu stravu, k akej sa dopracoval. "Bolo to šialené. Buď som hladoval, alebo sa napchával všakovakými hlúposťami," povedal Sizer.

FOTO premeny, ktorá vám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: viralnova.com)

Tisíce kilometrov v nohách však urobili svoje. Gary rapídne schudol, nabral svalovú hmotu a navyše si nechal narásť bradu. No povedali by ste, že to je naozaj on?

FOTO premeny, ktorá vám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: viralnova.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu