Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Andrew (32) po anestézii skoro odpadol: Pozrel pod perinu a na sebe ružové nohavičky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: TASR)

DELAWARE - Poriadny šok zažil 32-ročný Andrew Walls, keď sa zobudil na lôžku. Ide žalovať nemocnicu za duševnú ujmu. Po prebratí sa z anestézie, zbadal, že má na sebe oblečené ružové dámske nohavičky.

Andrew Walls podstúpil kolonoskopické vyšetrenie. Teraz žaluje nemocnicu Delaware Surgery Center, pretože sa prebudil oblečený do sexi ružových nohavičiek. Sám bol zamestnancom nemocnice, preto sa domnieva, že mohlo ísť o nemiestny žartík jedného z jeho kolegov. Aj tak žaluje nemocnicu a požaduje odškodnenie za úmyselnú morálnu ujmu.   

"Môj klient sa dostavil na kolonoskopiu v boxerkách, po anestézii sa prebudil v dámskych čipkovaných tangách. To, čo vykonala žalovaná strana, je ďaleko za hranicou akejkoľvek slušnosti," povedal Wallsov právnik pre denník Daily Mail.

Riaditeľka nemocnice Jennifer Andersonová sa vyjadrila, že sa o bizarnom prípade na jej pracovisku dozvedela len nedávno. Situáciu odmietla komentovať. Čo bolo dôvodom kolonoskopického vyšetrenia, zatiaľ nie je jasné. Po nepríjemnom zahanbení podal Andrew výpoveď. Nemocnicu žaluje za ušlý zisk.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu