Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vnučka od strachu takmer zomrela: Dostala sms od mŕtvej babičky, toto jej napísala!

Dostala esemesku od mŕtvej babky Zobraziť galériu (4)
Dostala esemesku od mŕtvej babky (Zdroj: irishmirror.ie)

SOUTH SHIELDS - Lesley Emersonová pred tromi rokmi zomrela na rakovinu hrubého čreva. Príbuzní jej dali do rakvy mobil, pretože počas života veľmi rada esemeskovala svojej rodine. A presne to stalo aj nedávno; jej vnučka od nej dostala správu!

Päťdesiatdeväťročná Lesley bola medzi svojou rodinou veľmi obľúbená. Často im písala esemesky a zaujímala sa o to, ako sa majú. Keď v roku 2011 podľahla zákernému ochoreniu, bola pochovaná aj s mobilným telefónom.

Vnučka dostala sms správu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: irishmirror.ie)

Jej vnučka Sheri, ktorá žije na východe Anglicka, sa s tým doteraz nevie vyrovnať a občas jej na mobil píše textové správy. Minulý týždeň však utrpela poriadny šok. Dostala totiž odpoveď! "Dohliadam na teba. Dostaneš sa cez to, budeš v poriadku," stálo v esemeske.

Vnučka dostala sms správu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: irishmirror.ie)

Dvadsaťdvaročná dievčina ostala ako prikovaná a opýtala sa, kto jej napísal. "Znepokojená vegetariánka," stálo v druhej správe. "Minulú stredu večer som napísala babičke a vo štvrtok mi niekto odpísal späť. Došlo mi normálne zle," opísala svoje prvotné pocity pre denník Irish Mirror.

Vnučka dostala sms správu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: irishmirror.ie)

Sheri samozrejme bolo jasné, že esemesku neposlala jej zosnulá stará mama. Jej strýko Graham zavolal teda na číslo, odkiaľ prišla a zistil, že jej odosielateľom je muž, ktorý dotyčné telefónne číslo používa už niekoľko týždňov. Napriek tomu, že Emersonovci spoločnosti O2 zaplatili za to, aby si mohli číslo nechať.

Celý problém je momentálne v riešení. Mobilný operátor kontaktoval vlastníka čísla a vysvetlil mu, o čo ide. Teraz len čaká, ako zareaguje. Medzitým sa Emersonovcom za toto nedorozumenie ospravedlnil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu