Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

So žrebom od Tiposu až ku hviezdam NHL™!

Kto hrá s Tiposom, vyhráva dvakrát. Žreb od Tiposu vám prináša dvojitú šancu na výhru.
Kto hrá s Tiposom, vyhráva dvakrát. Žreb od Tiposu vám prináša dvojitú šancu na výhru.

Žijete zápasmi NHL™? Túžite naživo zažiť atmosféru NHL™? Snívate o tom, že jedného dňa navštívite USA a Kanadu? Ak ste na väčšinu otázok odpovedali kladne, potom je vám nová okamžitá lotéria od Tiposu šitá na mieru.

Žreb „Slovenské hviezdy NHL™“ vás vynesie až ku hviezdam! Vo vybraných predajných miestach Tiposu a na pobočkách Slovenskej pošty ho získate len za tri eurá a po jeho zotretí sa dozviete o prípadnej okamžitej výhre až do výšky 50 000 €!

Navyše, ak ste nevyhrali okamžite po zotretí žrebu, vaša hra nekončí! Zapojiť sa môžete aj do jedinečnej hry, ktorá vás dostane k najväčším hviezdam NHL™.

Stačí, ak zaregistrujete svoj 6-miestny kód umiestnený pod stieracou vrstvou v hracom poli žrebu na etipos.sk. Zaradíte sa tak do hry o skvelú cestu pre dve osoby na zápasy základnej časti NHL do USA a Kanady v celkovej hodnote až 19 850 €.

Zaregistrovať môžete ľubovoľný počet platných kódov hry NHL™ webšanca a zvýšiť tak svoje šance na výhru.

Tipos pre vás pripravil aj ďalší bonus, výhru nemusíte zdaniť! Vyskúšajte druhú šancu a užívajte si ako ozajstné hviezdy!

Chcem sa registrovať do NHL™ webšance

NHL a štít NHL sú ochranné známky National Hockey League. Značky NHL a NHL tím sú vlastníctvom NHL a jej tímov. © NHL 2013. Všetky práva vyhradené. Oficiálne licencovaný produkt NHL.

-Reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu