Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kormúthová sa po vyhadzove z RTVS angažuje v tenise

Kristína Kormúthová na prezentačnom videu
Kristína Kormúthová na prezentačnom videu

Deti športujú stále menej a menej. Veľakrát im chýbajú financie, profesionálny prístup či odborný dohľad. Tenis je extrémne náročný šport, nielen čo sa týka investovaného času, ale aj na spomínané peniaze. Snom bývalej športovej moderátorky Kristíny Kormúthovej je, aby ho hrali všetky deti, ktoré túžia ovládnuť tento biely šport. Nielen tie so solventným zázemím.

Práve preto sa Kormúthová po ukončení spolupráce s RTVS rozhodla ako bývalá tenistka podporiť rozvíjajúce sa talenty v tomto športe. "Chceme pomôcť mladému hráčovi, ktorý si to zaslúži a preukáže lásku k tenisu. Ak bude veľký záujem, určite budeme v tejto pomoci pokračovať. Sama dobre viem, čo dokáže urobiť týždeň strávený pod dohľadom profi trénera, a kvalitného sparinga s budúcou kariérou. Je to na nezaplatenie," hovorí tmavovláska.

Celý projekt webstránky www.mytennisprofile.com bol vytvorený pre celosvetové prepojenie súťažného tenisu a vytvorenie komunity, ktorá si bude navzájom pomáhať vďaka kontaktom, vedomostiam a skúsenostiam dosiahnutým v kariére každého registrovaného profesionála. Viac sa dozviete z videa.

VIDEO: Kristína Kormúthová sa aktuálne angažuje v tenise.

Kormthová

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu