Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krematórium zachvátil nečakaný požiar: Spaľovali 230 kilového muža, bol príliš veľký!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

HENRICO - Krematórium v americkom meste Henrico zachvátil požiar po tom, čo telo spaľovaného muža bolo príliš ťažké! Potvrdili to aj hasiči, ktorí sa s týmto nečakaným prípadom stretli po prvý raz v živote.

Oheň sa začal šíriť po tom, čo teplota v peci sa začala zväčšovať do neudržateľných výšok. Spaľovali totiž skoro 230 kilogramového muža. Potvrdil to hovorca hasičov Daniel Rosenbaum pre americkú televíziu CBS 6.

Krematórium zachvátil nečakaný požiar:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Hasiči vyhodnotili príčinu požiaru ako náhodnú, nikým nezavinenú," napísal v emaile Rosenbaum. "Strešný materiál z gumy sa chytil od komína, z ktorého vyžarovala obrovská teplota."

Hasiči, ktorí tam zasahovali tvrdili, že v živote také nič nezažili. Vedúci krematória tiež tvrdil, že takmer 230 kilového muža ešte nemali. Obyčajné telo dospelého muža trvá spáliť dve až tri hodiny v teplote až 2 tisíc stupňov celzia.

Krematórium zachvátil nečakaný požiar:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Pri väčších telách je treba byť na pozore. Vždy ich spaľovanie trvá dlhšie. Keď do krematória dorazí veľmi ťažké telo, spaľuje sa ako prvé. Taktiež podliehajú krematóriá štátnej kontrole. Tento prípad z Ameriky je naozaj ojedinelý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu