Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otec One day jazz festivalu - Martin Valihora bol online!

Martin Valihora Zobraziť galériu (3)
Martin Valihora (Zdroj: PR)

V pondelok 13. októbra od 11.hodiny bude ONLINE uznávaný slovenský bubeník Martin Valihora, ktorý je zároveň už niekoľko rokov organizátorom známeho ONE DAY JAZZ FESTIVALU. Ďalší z cyklu svojich jazzových festivalov uvedie už o pár dní, 7. novembra v bratislavskom Istropolise. Po legendách Hiromi, Tower of Power či Chaka Khan prijal tentokrát Martinovo pozvanie vystúpiť na Slovensku celosvetovo uznávaný basgitarista, kontrabasista, spevák a skladateľ v jednej osobe AVISHAI COHEN:

Po obrovskom aprílovom úspechu prichádza ONE DAY JAZZ FESTIVAL už po druhýkrát v tomto roku. Ako inak, opäť s unikátnou hudobnou lahôdkou pre milovníkov tej najlepšej hudby. Po uznávanom americkom bubeníkovi Chrisovi Daveovi, ktorý zahviezdil ako headliner jarného ONE DAY JAZZ FESTIVALU, si to v novembri namieri na Slovensko ďalšia jazzová ikona. A opäť „v tom má prsty“ geniálny slovenský bubeník a otec festivalu, Martin Valihora. „Veľmi sa teším, že po klubovej scéne sa opäť vraciame do priestorov bratislavského Istropolisu,kde môžeme zažiť veľa krásnej kvalitnej hudby pre zmenu v komfortných podmienkach na sedenie a vypočuť si tak opäť svetovú hudobnú špičku,ktorú sa snažíme každým rokom prinášať slovenskému publiku.Veríme, že vďaka žánrovej rôznorodosti bude náš festival opäť atraktívny pre širokú verejnosť.“  

Headlinerom nadchádzajúceho ONE DAY JAZZ FESTIVALU je svetová jazzová ikona, charizmatický kontrabasista, basgitarista, spevák a skladateľ v jednej osobe AVISHAI COHEN so svojím projektom AVISHAI COHEN TRIO, ktoré aktuálne zbiera neutíchajúce ovácie po celom svete.

Ako ďalší exkluzívny zahraničný hosť sa 7. novembra vo Veľkej sále bratislavského ISTROPOLISU predstaví tiež dychberúca americká speváčka VIVIAM SESSOMS, ktorú preslávila spolupráca s Joe Cockerom i s legendami ako Michael Jackson, Stevie Wonder, Sinead O Connor, Pink a mnohými ďalšími.

Slovenskú jazzovú scénu bude v rámci line-upu reprezentovať MARTIN VALIHORA GROUPv zložení slovenských aj medzinárodných hudobníkov. O hudobný support bratislavskej  šou sa postarátiež zoskupenie mladých muzikantov zo žilinského konzervatória DARKNESS POSITIVE QUINTET.

 

​- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

13.10.2014 11:50 - otázka od Adam
Ahoj, mna by zaujimalo, ze co hovoris na Korben Dallas. Diik!
malo som pocul od nich,aby som vedel reagovat,ale skladba tusim otec sa vola sa mi pacila
13.10.2014 11:40 - otázka od Miska
Este jedna: Vsimla som si october mini tour: 9,10,11.10.2014 Ako ste sa dali do kopy? A ako dopadli koncerty z tvojho pohladu?
Pavel Morochovic nas s Jurajom oslovil,aby sme mu nahrali album.Nahravania dopadlo super a dohodli sme sa aj na spolocnych koncertoch.Velmi nas to spolu bavi hrat autorsky projekt,ktorych je na Slovensku malo a koncerty dopadli myslim dobre :)
13.10.2014 11:33 - otázka od Peter
Ahoj, uvidime ta vystupovat aj na bratislavskych jazzovych dnoch?
ano budem vystupovat vramci prehliadky slovenskych hudobnikov 23.10. v Starej Trznici..
13.10.2014 11:31 - otázka od Michaela
Martin, chystas sa tento rok hrat na Koske? Ak ano, kedy? Nech si vieme naplanovat vikend. :)
velmi rad,len mam pocit,ze sa tam teraz nejako tazko da dostat hrat...ale tusim vikend 6,7 februar asi urcite..
13.10.2014 11:30 - otázka od Jana
Ahoj, na akom koncerte si sa bol naposledy pozriet ako divak?
tusim Justin Timberlake v Prahe,alebo Terence Blanchard v Nu Spirite
13.10.2014 11:29 - otázka od Radka
Ahoj Martin, si velmi prijemny a zdravo prebudeny clovek, sympaticky muz a famozny hudobnik. Nepotrebujem sa nic opytat, len som ti to chcela povedat :) Maj krasny den.
dakujem Radka za pozitivne povzbudenie
13.10.2014 11:28 - otázka od Pato
Ahoj, hravas len jazz alebo aj nejake ine hudobne zanre?
hravam samozrejme aj ine zanre rozne zanre takmer vsetky,ktore uhram :) pop,funk,latin,hiphop,rnb,rock....
13.10.2014 11:27 - otázka od Miska
Dobry den, Ake su Vase plany na najblizsie obdobie? Popripade, aky mate nazor na dnesnu hudobnu scenu na SVK?
najblizyi plan je uspesne zvladnut koncert s finskym klaviristom IIrom Rantalom v triu s Jurajom Griglakom hrame v stredu v Nitre A cafe a stvrtok v Divadle Arena.Potom uspesne zvladnut ONE DAY JAZZ FESTIVAL,na ktory sa velmi tesim budu tam svetove mena ako AVISHAI COHEN TRIO ci VIVIAN SESSOMS a potom samozrejme dobry program v mojom clube musicgallery.sk,kde by som chcel pritoahnut stale viac a viac ludi.
13.10.2014 11:24 - otázka od Peto
Ahoj Mato, kedy budes najblizsie hrat u Dezmara?
najblizsie kazdy druhy pondelok robime session pre muzikantov,kde hravam.cize o tyzden...musicgallery.sk
13.10.2014 11:22 - otázka od Klara
Trenky alebo slipy?
teraz?
13.10.2014 11:22 - otázka od Martin
Popíš mi svoj bežný pracovný deň, dik
rano s Viki do skoly,potom behanie,vybavovanie a organizovanie ONE DAY JAZZ FESTIVALU (7 november v Istropolise) pripadne ak stiham trening box/thai box, poobede do skoly po VIKI a vecer koncert.
13.10.2014 11:19 - otázka od patrik
Kam až sa dá v hudobnej oblasti dostať na Slovensku? čo je pre teba TOP?
da sa dostat pomerne daleko,a vo vynimocnych pripadoch aj velmi daleko.avsak vacsinou tomu pomahaju aj skusenosti zo zahranicia,kde sa mozme konfrontovat a nasavat tamojsi hudobny vyvoj.pre mna je TOP ked sa bez ohladu na to ci sa dostanem do zahranicnej,alebo domacej formacie podam vykon,ktory sluzi danej hudbe a posunie ju o moj rozmer dalej.
13.10.2014 11:16 - otázka od katarina
Dobry den, vratite sem este niekedy Hiromi?
Hiromi sa vracia na Slovensko pravidelne v pomerne pravidelnych periodach.posledne hrala koncom augusta v Kosiciach.
13.10.2014 11:14 - otázka od Jano
Cauko, kedy ta mozeme vidiet opat hrat s Hiromi?
toto je velmi moc otazka pre buducnost ako taku,kde sa necham mozno prekvapit aj ja s vami :)
13.10.2014 11:13 - otázka od Jozef
čo je tvoj životný úspech v pracovnej oblasti a súkromnej?
v sukromnej moja dcera co je pre mna absolutny zdroj stastia a v pracovnej ked sa mi podari dobre zahrat koncert,kde sa mozem slobodne hudobne vyjadrit.No a tesim sa z uspechu mojho ONE DAY JAYY FESTIVALU,kde ludia prichadzaju uz skor za znackou,ktora ponuka kvalitne hud zazitky,nez ako len za velkymi menami.
13.10.2014 11:09 - otázka od Siska
Ahoj Maťko :) Ako si sa dnes vyspal? :) A čo si raňajkoval? :D veľmi ťa ako hudobníka obdivujem a nech ti to trieska čo najdlhšie :)
Vyspal som sa horsie a malo,lebo ma pobolieval zub a ranajkoval som az tri banany :) Dakujem a tesim sa na Teba 7 novembra na One Day Jazz festivale v Bratislave,kde to trieskanie pretavim do hrania :)
13.10.2014 11:07 - otázka od Veronika
Ahoj,ako sa máš?a čo robíš rád vo voľnom čase?
Ahoj mam sa fajn a prave som cely vikend na chate rubal drevo :) a vo volnom case chodim rad prave na tu chatu na Oravu .

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu