Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Blondínka za volantom = katastrofa: VIDEO totálneho failu na parkovisku!

Takto, prosím, neparkujte Zobraziť galériu (2)
Takto, prosím, neparkujte (Zdroj: YouTube)

PRAHA - O blondínkach už dlhé roky kolujú rôzne vtipy poukazujúce na ich nie príliš vysokú inteligenciu. Samozrejme ide o mýtus; na základe farby vlasov predsa nemožno určiť, ako veľmi je ktorý človek múdry. Aj keď po vzhliadnutí tohto videa si zrejme budete myslieť opak.

Mnohí muži zastávajú názor, že ženy a volant nie je príliš dobrá kombinácia a aj "obyčajné" zaparkovanie im môže robiť obrovské problémy. No a keď má tá žena blond vlasy, pohroma je na svete.

Toto video im dáva za pravdu. Je na ňom zachytená blondína a jej snaha zaparkovať medzi dve autá. Má tam kopec voľného priestoru, ale keďže popri šoférovaní telefonuje, jej schopnosť "pichnúť" svoj Volkswagen Polo na miesto je značne obmedzená. Keď sa jej to ako-tak nakoniec podarí, však zisťuje, že nemá kam vystúpiť, a tak vyjde von na strane spolujazdca. Navyše v tom strese zabudne zatiahnuť ručnú brzdu.

Blondínka za volantom =
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Video, ktoré sa objavilo pred pár dňami na serveri Youtube, pochádza z Prahy. Vždy existuje možnosť, že ide len o šikovne nakrútený virál a nie o nešikovnú ženu, ktorá nemá právo vlastniť vodičský preukaz.

Blondína parkuje v Prahe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu