Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík zažil peklo kvôli penisu: Stál mi 17 hodín v kuse, už viem prečo!

Jasonovi stál 17 hodín v kuse Zobraziť galériu (3)
Jasonovi stál 17 hodín v kuse (Zdroj: her.ie)

HARROGATE - Jason Garnett si navždy zapamätá dátum 3.10.2014. V to ráno sa totiž zobudil s erekciou. Na tom by samozrejme ešte nebolo nič zvláštne, keby mu penis nestál dlhých sedemnásť hodín v kuse.

Dvadsaťtriročný mladík z anglického grófstva North Yorkshire však z toho veľkú vedu nerobil a čakal, že erekcia časom ustúpi. Pokojne sa teda vybral do hotela, v ktorom pracoval. Keď mu však úd neklesol do obeda, vrátil sa domov, dal si ľadový kúpeľ a šiel si zabehať. No ani táto taktika mu nevyšla.

Mladík zažil peklo kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: her.ie)

Osem hodín po tom, ako sa Jason zobudil a stále so stoporeným penisom medzi nohami, sa so svojím problémom zdôveril spolubývajúcemu. "Mali ste vidieť jeho tvár, keď som mu povedal, čo sa deje. Dostal záchvat smiechu, ale potom si uvedomil, že je to dosť vážne," uviedol Garnett pre denník The Sun.

Mladík zažil peklo kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: her.ie)

Neskôr sa predsa len rozhodol vyhľadať pomoc lekárov, ktorí mu v nemocnici diagnostikovali priapizmus, čiže chorobnú dlhodobú bolestivú erekciu penisu bez pohlavného vzrušenia. Ak by sa Jason neliečil, mohol by utrpieť trvalé poškodenie pohlavného údu. Doktori mu najprv z neho odčerpali takmer liter krvi, aby znížili tlak v orgáne. Keď to nezabralo, nasadili pacientovi lieky. Až po nich sa dostavila požadovaná úľava.

"Keď som videl, ako mi pichajú do penisu ihlu, cez ktorú mi do neho prúdila tekutá liečba, skoro som odpadol. Na stupnici od 1 do 10 sa bolesť rovnala 10. Teraz je už môj penis zase v normálnom stave. Teda až na to, že vyzerá ako po boji," dodal Jason.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu