Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Transsexuál chce byť opäť mužom: Byť ženou je vyčerpávajúce!

Chelsea chce byť opäť Matthewom Zobraziť galériu (3)
Chelsea chce byť opäť Matthewom (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Chelsea Attonley (30), ktorá sa narodila ako chlapec menom Matthew, sa chce dať znova preoperovať na muža. Po siedmich rokoch je Chelsea už zničená z večného nosenia opätkov a make-upu.

Neustále si na seba dávať make-up a nosiť opätky je vyčerpávajúce, povedala Chelsea, ktorá sa ani po zmene pohlavia necíti ako úplná žena. V dôsledku hormonálnej terapie som tiež trpela depresiou a úzkosťou. Uvedomila som si, že bude lepšie nebrániť sa tomu, ako vyzerám prirodzene a akceptovať, ako som sa fyzicky narodila," priznáva po rokoch Chelsea.

Po operácii však Chelsea trápi ešte jedna vec – kvôli umelým prsiam bude musieť podstúpiť ďalšiu operáciu. Chelsea, ktorá je známa aj pod prezývkou „Slečna Malibu“, sa počas puberty potýkala s depresiou kvôli túžbe byť ženou a bola veľmi sklamaná, keď jej rozhodnutie zmeniť pohlavie najprv lekár zamietol.

Transsexuál chce byť opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Nádej na zmenu pohlavia začala byť reálna, keď sa v roku 2007 stretla v nočnom klube s glamour modelkou Katie Price alias Jordan, ktorá ju povzbudila, aby do toho šla a opäť navštívila praktického lekára. Ten jej napokon operáciu za 10 000 libier, financovanú z peňazí daňových poplatníkov, schválil.

Dnes však Chelsea svoje rozhodnutie trpko oľutovala a žiada Národnú zdravotnú službu, aby jej spätnú operáciu v hodnote 14 000 libier zafinancovala, informoval spravodajský server News.com.

Transsexuál chce byť opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu