Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

S touto kráskou (26) nesúťažte: Pivo stiahla za neskutočných päť sekúnd!

Siobhan v pití piva prekoná ktoréhokoľvek chlapa Zobraziť galériu (2)
Siobhan v pití piva prekoná ktoréhokoľvek chlapa (Zdroj: Facebook)

BEVERLEY - Pitie piva v žiadnom prípade nie je len záležitosťou mužov. Je mnoho žien, ktoré sa im v tejto činnosti nielen vyrovnajú, ale aj predčia. Oddanou pivárkou je očividne aj istá mladá Britka, ktorá dokázala pol litra zlatistého moku stiahnuť za päť sekúnd. Pozrite sa na jej neuveriteľný výkon!

Siobhan Cranstoun je na prvý pohľad distingvovaná mladá dáma. No zdanie v tomto prípade klame. Keď totiž dostane slinu, vyrovná sa jej v pití piva len máloktorý chlap.

Nedávno zašla do pubu King's Head v anglickom grófstve East Yorkshire, kde jej priateľ Jon Crowther oslavoval tridsiate narodeniny. Objednala si pollitrák. Človek sa ani nestihol spamätať a už bol v nej. Vypila ho za neskutočných 5,5 sekundy, a to tak, že pohár zdvihla zubami, aby mohol jeho obsah vtiecť do hrdla.

S touto kráskou (26)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Cranstounovej priateľ Jon Crowther to nakrútil a video potom zverejnil na Facebooku. Doteraz ho zdieľalo už viac ako 40 tisíc užívateľov a lajkovalo dokonca 200 tisíc. Dvadsaťšesťročnú Siobhan komplimenty od užasnutých mužov síce tešia, neodporúča však, aby sa ju niekto snažil napodobniť.

John pre tento prípad pod video napísal: "Nezabudnite piť zodpovedne!" No i tak sa odborníci obávajú, že podobné záznamy nabádajú k nebezpečnému požívaniu alkoholu.

Žena vypila pivo za 5 sekúnd

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu